Πετάει για Κίνα και Μουντομπάσκετ ο Κώστας Σλούκας

Όταν πριν από 10 μέρες τραυματίστηκε στο ματς με την Ιταλία από το μαρκάρισμα του Ντεσιτόρι, όλοι έμειναν παγωμένοι. Ιδίως ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδος Θανάσης Σκουρτόπουλος και οι συμπαίκτες.

Ξαφνικά όλα τα βλέμματα στράφηκαν στον Νικ Καλάθη που έπρεπε να προφυλαχθεί ως κόρη οφθαλμού ως ο μοναδικός αξιόλογος γκαρντ της Εθνικής. Δύο μέρες μετά το χτύπημα, τα άσχημα νέα άρχισαν να φεύγουν και να αντικαθιστώνται από θετικά.

Μαζί με τον φυσιοθεραπευτή του Δημήτρη Σκορδή και την ομάδα του έκαναν κάθε μέρα φυσιοθεραπείες πρωί και βράδυ, ώστε να υποχωρήσει το αιμάτωμα όσο πιο γρήγορα γίνεται. Ο στόχος επετεύχθη, και όπως δήλωνε τις τελευταίες μέρες ο ομοσπονδιακός προπονητής, ο Κώστας Σλούκας θα βρίσκεται στην Κίνα και πιθανότατα δεν θα χάσει πάνω από ένα παιχνίδι, δηλαδή το πρώτο απέναντι στο Μαυροβούνιο.

Ο άσος της Φενέρμπαχτσε ανέβασε μια φωτογραφία με τους φυσιοθεραπευτές που τον κούραραν αυτές τις μέρες και έδωσε ραντεβού στην Κίνα. Εκεί όπου το πλάνο είναι να προφυλαχθεί όσο γίνεται στο ματς με το Μαυροβούνιο, να μην παίξει δηλαδή καθόλου αν το παιχνίδι εξελιχθεί ευοίωνα και να είναι έτοιμος στο δεύτερο ματς με τη Βραζιλία.

*Πηγή φωτογραφίας: Instagram