Το People είναι η συνήθεια που έγινε λατρεία. Αν και εσύ θέλεις να έχεις συνέχεια μαζί σου το αγαπημένο σου περιοδικό, δεν έχεις παρά να το κατεβάσεις το People tablet edition.

Διαβάστε ακόμα: Το People στο iPad: To αγαπημένο σου περιοδικό παντού και πάντα μαζί

Πολυσυζητημένες συνεντεύξεις, αποκαλύψεις για τη ζωή των αγαπημένων σου celebrities, hot νέα, οι τελευταίες τάσεις για την ομορφιά και τη μόδα, αλλά και πολλά θέματα ακόμη, βρίσκονται στις ηλεκτρονικές σελίδες του περιοδικού και σου προσφέρουν όλη την ενημέρωση που χρειάζεσαι σε στιγμές χαλάρωσης μόνο με μερικά κλικ. Κατέβασε τώρα το People για το iPad και θα καταλάβεις ακριβώς τι εννοούμε.

Διαβάστε ακόμα: Το People στο iPad: Το αγαπημένο σου περιοδικό σε ακολουθεί παντού

Στο τελευταίο τεύχος μπορείτε να διαβάσετε ποια είναι τα όνειρα της Φαίης Σκορδά, πως έχει διαμορφωθεί η σχέση της με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο κι αν θα γίνει για δεύτερη φορά μανούλα. Ακόμα, πόσο βοηθάει η ψυχανάλυση τον Νίκο Μουτσινά, την απάντηση της Τόνιας Σωτηροπούλου για τη σχέση της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, πόσο τυχερός νιώθει ο Τρύφωνας Σαμαράς που συνεργάζεται με τον Λάκη Λαζόπουλο και οι Melisses γιορτάσαν την 4η επέτειο τους.