Η ηθοποιός που αυτό το διάστημα πρωταγωνιστεί σε άκρως επιτυχημένο σίριαλ του Μεγάλου Καναλιού μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της για την νευρική ανορεξία που πολέμησε και κατάφερε να νικήσει.

«Το δήλωσα δημόσια σε μια συνέντευξη το 2006, σ’ ένα περιοδικό, τελείως αυθόρμητα. Έπασχα 12 χρόνια από νευρική ανορεξία. Αν δεν είχα έναν δυνατό οργανισμό, η αρρώστα αυτή θα μου είχε αφήσει πολύ σοβαρά προβλήματα .Τα αίτια αποτελούν ιατρικό κομμάτι και ποτέ δεν αγγίζουμε ιατρικά θέματα εάν δεν είμαστε γιατροί. Μέσα στην ομάδα αιτιών, στη δική μου περίπτωση, ήταν η τελειομανία, η χαμηλή αυτοεκτίμηση. Το γεγονός ότι ήμουν πολυπράγμον και έψαχνα και δεν έβρισκα αυτό που πραγματικά ήθελα. Τιμωρούσα τον εαυτό μου που δεν έβρισκε κάτι να με ικανοποιεί», δήλωσε στο You.

Και κατόπιν η Ζέτα Δούκα πρόσθεσε: «Αν δεν το είχα περάσει όλο αυτό δεν θα είχα σκεφτεί ούτε θα μπορούσα να καταλάβω αυτούς τους ανθρώπους, ούτε θα είχα την ανάγκη -γιατί περί ανάγκης πρόκειται- να κάνω την ΑΝΑΣΑ το 2007. Δεν μετανιώνω για τίποτα στη ζωή μου, ούτε από αυτά που έχω πάθει ούτε από αυτά που έχω άφησα, γιατί όλα αυτά είμαι εγώ. θα ήθελα, όμως να είχα έναν άνθρωπο ή έναν φορέα όπως η ΑΝΑΣΑ για να με βοηθήσει τότε».

Διαβάστε εδώ:

Η Ζέτα Δούκα μιλάει για τις αρνητικές κριτικές

Berlin Calling: Η Ζέτα Δούκα στη Γερμανική πόλη

Ζέτα Δούκα: Δείτε τον κούκλο νέο της σύντροφο

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store