Τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας στο κέντρο διασκέδασης που εμφανίζονται η Πάολα και ο Νίκος Κουρκούλης στη Θεσσαλονίκη, πραγματοποιήθηκε χθες, Σάββατο 14/12, το βράδυ. Το τηλεφώνημα αποδείχτηκε τελικά φάρσα, ωστόσο το κέντρο παρέμεινε κλειστό.

Όπως μεταδίδει το thestival.gr, το προειδοποιητικό τηλεφώνημα έγινε στο κέντρο της Άμεσης Δράσης περίπου στις 11:30 το βράδυ. Αμέσως σήμανε συναγερμός και περιπολικά της Άμεσης Δράσης και δικυκλιστές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ έσπευσαν στο κέντρο και ξεκίνησαν την εκκένωσή του.

Κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών με τη βοήθεια εκπαιδευμένου σκύλου προχώρησε σε εξονυχιστικό έλεγχο του καταστήματος, ωστόσο δεν εντόπισαν κάποιον εκρηκτικό μηχανισμό ή άλλο ύποπτο αντικείμενο.

Η Πάολα Φωκά και ο Νίκος Κουρκούλης παρέμειναν για αρκετή ώρα έξω από το κέντρο μαζί με το υπόλοιπο προσωπικό αναμένοντας να μάθουν περισσότερα για το περιστατικό από την έρευνα των αρχών. Το προειδοποιητικό τηλεφώνημα κρίθηκε σοβαρό και για τον λόγο αυτό ενημερώθηκε από την πρώτη στιγμή το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας.