Ο 22χρονος Navar Herber, παίκτης του Κουίνσλαντ και η Maia Falwasser ήταν ένα ερωτευμένο ζευγάρι που είχε προλάβει να αποκτήσει και ένα παιδάκι.

Σχεδίαζαν να παντρευτούν, όμως, πριν από λίγους μήνες, εκείνος διαγνώστηκε με μη ιάσιμο όγκο στον εγκέφαλο και εκείνη έπρεπε να αντιμετωπίσει τη σκληρή αλήθεια ότι ο έρωτας της ζωής της, πολύ σύντομα θα έφευγε από τη ζωή.

Οι επόμενοι μήνες κύλησαν πολύ δύσκολα τόσο για το νεαρό ζευγάρι όσο και για τις οικογένειες τους. Η επιδείνωση της υγείας του 22χρονου δεν άφηνε περιθώρια για τη γαμήλια τελετή που και οι δύο ονειρεύονταν.

Οι γονείς του Navar κατάγονται από τη Νέα Ζηλανδία και ακόμη και η μεταφορά της σορού του μετά τον θάνατό του θα ήταν ένα δυσβάσταχτο οικονομικό φορτίο για να το αντιμετωπίσουν χωρίς καμία βοήθεια.

Η νεαρή γυναίκα έφτιαξε μια σελίδα στο GoFundMe, προκειμένου να συγκεντρωθούν τα χρήματα, ενώ στην προσπάθειά της συνέβαλαν με κάθε τρόπο -με οικονομική και ηθική στήριξη- η ποδοσφαιρική ομάδα και οι συμπαίκτες του Navar.

Η συγκινητική στιγμή που ο ίδιος καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι συνοδεύεται στον κήπο του σπιτιού τους για να παντρευτεί τη γυναίκα της ζωής του απαθανατίστηκε από τους φίλους και την οικογένειά του.

O Navar πέθανε μία ημέρα μετά τον γάμο του με τη Maia και τα στιγμιότυπα από τη συγκινητική τελετή έχουν κάνει τον γύρο των Μέσων Ενημέρωσης που προσπαθούν να στηρίξουν την οικογένεια του νεαρού, στην προσπάθεια της να φέρει τη σορό του παιδιού της πίσω στην πατρίδα και να ταφεί με τη φροντίδα που του αξίζει.

ΠΗΓΗ: Daily Mail