Ο Ανδρέας Σάμαρης παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, Εύα Δελλή στις 15 Ιουνίου. Το ζευγάρι έχει ήδη αποκτήσει δύο παιδάκια και επισφράγισαν με θρησκευτικό γάμο την ευτυχία τους.

Ο Έλληνας διεθνής ποδοσφαιριστής θέλησε να εκφράσει τα συναισθήματά του για το γεγονός μέσω Instagram δημοσιεύοντας δύο οικογενειακές φωτογραφίες και ένα συγκινητικό μήνυμα.

«15 Ιουνίου 2019… Η γιορτή της οικογένειας μας και της ζωής μας. Έγιναν οι βαφτίσεις των παιδιών μας και ο Θρησκευτικός μας γάμος! Νιώθω ευτυχισμένος και τυχερός για αυτή την οικογένεια που έχω στο πλάι μου. Σας ευχαριστώ πολύ για όλα αγάπες της ζωής μου!», έγραψε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Σάμαρης.

Δείτε την ανάρτησή του.

View this post on Instagram

15 Ιουνίου 2019… Η γιορτή της οικογένειας μας και της ζωής μας. Έγιναν οι βαφτίσεις των παιδιών μας και ο Θρησκευτικός μας γάμος! Νιώθω ευτυχισμένος και τυχερός για αυτή την οικογένεια που έχω στο πλάι μου. Σας ευχαριστώ πολύ για όλα αγάπες της ζωής μου! ❤️👨‍👩‍👧‍👦 15 de Junho de 2019….A festa da nossa vida. O batizado dos nossos filhos e o nosso casamento pela igreja. Estou muito feliz e sinto-me um sortudo por ter esta família a meu lado. Obrigado por tudo Amores da minha vida.❤️👨‍👩‍👧‍👦

A post shared by Andreas Samaris (@asamaris22) on