Εχθές έγινε η κηδεία του αδικοχαμένου Πάνου Ζάρλα στη Μυτιλήνη και η μητέρα του για τη συγκεκριμένη ημέρα πήρε μία συγκινητική πρωτοβουλία.

Η Στέλλα Νικολάου με ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό της στο Facebook ζήτησε από όσους παρευρέθηκαν στην κηδεία του 28χρονου να δώσουν τα χρήματα που θα έδιναν για στεφάνια σε ένα μικρό κορίτσι από τη Σκόπελο που χρειάζεται χειρουργείο.

Η μητέρα του έγραψε χαρακτηριστικά πως ο Πάνος Ζάρλας λάτρευε τα παιδιά και επιθυμία της οικογένειας του είναι να συγκεντρωθούν τα χρήματα για το χειρουργείο της μικρής το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 1 Ιουλίου.

Η μητέρα του λίγο μετά το θάνατο του Πάνου Ζάρλα δημοσίευσε μία φωτογραφία της μικρής και έγραψε: «Ο Πάνος Ζάρλας λάτρευε τα παιδιά!Επιθυμία του λοιπόν και της οικογένειας του αντι στεφάνων στη μνήμη του τα χρήματα να συγκεντρωθούν για τη βοήθεια του μικρού κοριτσιού που πρόκειται να χειρουργηθεί . Τα χρήματα μπορούν να κατατεθούν είτε στον τραπεζικό λογαριασμό Εθνικής Τραπέζης 407 600 939 -51 κάτοχος του λογαριασμού είναι Καλλιπολίτης και Νικολάου, είτε σε μετρητά απευθείας στην εκκλησία κατά την εξόδιο ακολουθία!»

Λίγο μετά την κηδεία η Στέλλα Νικολάου ενημέρωσε τους φίλους της στο Facebook πως το ποσό που χρειάζεται για το χειρουργείο υπερκαλύφθηκε και ευχαρίστησε όσους συνέβαλλαν: «Η ανταπόκριση του κόσμου για την συγκέντρωση χρημάτων ,που θα κάλυπταν τη δαπάνη θεραπείας για το κοριτσάκι από τον Σκόπελο ,είναι συγκινητική !Επειδή το ποσό που απαιτείται, έχει ήδη υπερκαλυφθεί, παρακαλούμε να σταματήσουν οι καταθέσεις στον τραπεζικό λογαριασμό! Ευχαριστούμε θερμά, όλους όσους ανταποκρίθηκαν με τον τρόπο τους και ευχόμαστε να έχετε όλοι υγεία και οικογενειακή ευτυχία!»