Η οικονομική κρίση δεν κάνει διακρίσεις. Χτυπάει όλες τις πόρτες. Από αυτές των διπλανών διαμερισμάτων, μέχρι εκείνες που οδηγούν στα σπίτια λαμπερών μελών της εγχώριας show biz.

Ακριβώς όπως συμβαίνει στην περίπτωση του Πάνου Βλάχου, του όμορφου ηθοποιού, ο οποίος έγινε γνωστός στο κοινό, από τη συμμετοχή του στους Βασιλιάδες του Mega Channel.

Διαβάστε εδώ, Χρυσαυγή Ατσιδάκου-Αλέξανδρος Τζόρβας: Γονείς για δεύτερη φορά

Ο ίδιος δήλωσε πρόσφατα σε συνέντευξή του, με μεγάλη ειλικρίνεια, πως ακολουθεί σταθερά έναν συνετό τρόπο ζωή, χωρίς οικονομικές ακρότητες.

«Έχω θέσει τη ζωή μου σε νέες οικονομικές βάσεις και έχω αλλάξει και τα θέλω μου. Μου φτάνουν και τα λίγα».

Δείτε εδώ, Πάνος Μουζουράκης: Υπήρξε θύμα επίθεσης από μέλη της Χρυσής Αυγής;

Έχει βάλει όμως κάποια χρήματα στην άκρη, όλα αυτά τα χρόνια που δούλευε τόσο στην τηλεόραση, όσο και στο θέατρο; «Ναι. Επειδή δουλεύω συνεχώς στο θέατρο και την τηλεόραση δε μπορώ να πω ότι έμεινα στον άσσο. Αλλά αυτό συμβαίνει επειδή δεν κάνω μία ζωή που απαιτεί πολλά έσοδα», τόνισε στο Supertv.

Μια ματιά εδώ, Πάνος Βλάχος: Παραδέχτηκε τη σχέση του με την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου

Υπάρχουν όμως οικονομικές δυσκολίες στην καθημερινότητά του; «Ναι, επειδή υπάρχει αυτή η κατάσταση στη χώρα και είναι όλα πολύ άσχημα, δυσκολεύομαι κι εγώ όπως ο κάθε εργαζόμενος αυτή την περίοδο», είπε χωρίς φόβο και πάθος.