Από σήμερα το παξιμάδι δεν θα είναι πια ίδιο. Όχι μόνο το γνωστό εξάρτημα, αλλά το ξερό ψωμί. Κι αυτό γιατί μια Ουκρανή φρόντισε να κάνει κάτι πολύ σκληρό απέναντι στον άπιστο άντρα της τοποθετώντας ένα παξιμάδι στο πέος του, με αποτέλεσμα να χρειαστεί χειρουργική επέμβαση για να γλυτώσει ο άνθρωπος τον ανδρισμό του.

Πρόκειται για ένα ζευγάρι στην πόλη Ζαπορίζια της Ουκρανίας που δεν φαίνεται να μπορεί να λύσει με έναν φυσιολογικό τρόπο τα συζυγικά προβλήματα. Ο 40χρονος άντρας ήταν άπιστος, η γυναίκα του το έμαθε, αλλά δεν του το είπε. Φρόντισε να τον εκδικηθεί το βράδυ στον ύπνο του, όταν του τοποθέτησε ένα παξιμάδι που έσφιγγε το μόριο του.

Ο άντρας ένιωθε έναν μεγάλο πόνο και ξύπνησε για να δει τι είχε συμβεί. Αμέσως άρχισε να φωνάζει και τότε εκείνη του αποκάλυψε τι έκανε. Στην αρχή προσπάθησε να το βγάλει μόνος του, αλλά θα τραυμάτιζε το πέος του. Κάλεσε λοιπόν το ασθενοφόρο και αφού του έκαναν αναισθησία, του αφαίρεσαν με τροχό το παξιμάδι. Πρώτα το έκοψαν στα δύο και στη συνέχεια το αφαίρεσαν προσεκτικά, ρίχνοντας νερό στο μόριο, ώστε να μην δημιουργηθεί ανάφλεξη από την τριβή.

Ο άντρας εξετάζει το ενδεχόμενο να ζητήσει διαζύγιο από τη γυναίκα του.