Πρωταγωνιστεί στην παράσταση Toc toc, η οποία έχει σαν θέμα τις εμμονές. Εκείνος παραδέχεται ότι έχει εμμονές, όπως για παράδειγμα να ανακατεύει τον καφέ του δεξιόστροφα και ποτέ αριστερόστροφα. Ο Ορφέας Παπαδόπουλος μίλησε για το πώς μπήκε στο χώρο της υποκριτικής και για το πρόσωπο που έπαιξε καταλυτικό ρόλο στο να ξεκινήσει.

Πολλά είναι τα παιδιά που ονειρεύονται να γίνουν ηθοποιοί. Ο Άρης από τα Κλεμμένα όνειρα δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία. Πώς, όμως, επέλεξε να γίνει ηθοποιός; «Δεν το επέλεξα ακριβώς. Ήταν κάτι που μου άρεσε, με γοήτευε, αλλά δεν ήταν κάτι που κυνήγησα. Μου άνοιξαν την πρώτη πόρτα στη σειρά Απαγορευμένη αγάπη το 2005 και από εκεί και πέρα όλα ήρθαν μόνα τους και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Αισθάνομαι, όσο περνάει ο καιρός, ότι δεν θα μπορούσα να κάνω κάτι άλλο ή δεν θα με ολοκλήρωνε κάτι άλλο».

Διαβάστε ακόμη: Ορφέας Παπαδόπουλος: «Σαν εμπειρία και μόνο θα ήθελα να πάω στο Dancing with the stars»

Όσο για το πρόσωπο που τον βοήθησε να κάνει την αρχή, αυτό δεν είναι άλλο από τη μητέρα του. Αλλά στη συνέχεια, υπήρξαν και άλλοι που τον στήριξαν. «Η μητέρα μου, η οποία ήταν εκείνη που ουσιαστικά μου άνοιξε την πρώτη πόρτα στη δουλειά, καθώς είναι ενδυματολόγος και εκείνη την περίοδο δούλευε για τη σειρά Απαγορευμένη αγάπη και απλώς με πρότεινε στο σκηνοθέτη. Με έφερε σε επαφή. Από εκεί και πέρα ήταν αρκετοί άνθρωποι εκείνοι που με εμπιστεύτηκαν και στάθηκαν δίπλα μου. Ο Γιώργος Φειδάς, ο οποίος έγραψε μόνο για μένα ένα ρόλο για τους Singles και τότε ένιωσα μεγάλη τιμή που μου συνέβη. Ο Δημήτρης Αρβανίτης, ο οποίος με εμπιστεύτηκε στις τελευταίες του δυο δουλειές και μάλιστα τώρα στα Κλεμμένα όνειρα και με πρωταγωνιστικό ρόλο».