Η θεομηνία στην Χαλκιδική χτύπησε για τα καλά την περιοχή, προκαλώντας τον θάνατο σε 7 άτομα. Τα ακραία φαινόμενα χτύπησαν χθες βράδυ και η κύρια ενημέρωση έγινε τις πρώτες πρωινές ώρες από δελτία και εκπομπές.

Ωστόσο το Open ξεκίνησε από την πρώτη στιγμή με συνδέσεις από το σημείο της καταστροφής. Ο σταθμός μέσω της ομάδας δημοσιογράφων και τεχνικών στη βόρεια Ελλάδα έδειξαν γρήγορα αντανακλαστικά και ενημέρωσαν πρώτοι το τηλεοπτικό κοινό που αγωνιούσε για τις εξελίξεις.

Συγκεκριμένα στις 02.00 είδαμε σε ζωντανή σύνδεση από την Θεσσαλονίκη τον Παναγιώτη Μανή και Άρη Κουτσιούκη, που είχαν στο πλευρό τους, τους camera men, Δημήτρη Τσιόπλο και Μάκη Αβραμίδη να μεταδίδουν λεπτομέρειες από τον τόπο των γεγονότων. Αντίστοιχα στην Αθήνα, ο Ζήσης Μούσιος και Δημήτρης Φρέσκος από την αίθουσα σύνταξης του Open, μετέφεραν τον παλμό των ειδήσεων.

Λίγες μόνο ώρες μετά, μέσα από το Ώρα Ελλάδος 05:30 είδαμε και τις επιχειρήσεις των δυνάμεων της Πυροσβεστικής στο σημείο που έπληττε η κακοκαιρία την χώρα.