Πολλά είναι τα ονόματα που ακούστηκαν για την κριτική επιτροπή του πολυαναμενόμενου The Voice. Σε διάστημα δύο μηνών αρκετοί καλλιτέχνες από την ελληνική μουσική βιομηχανία διεκδίκησαν μία καρέκλα στην επιτροπή.

Διαβάστε ακόμα: Γιώργος Λιάγκας: Η αποκάλυψη για το πρωινό της Συνατσάκη

Όπως ανακοίνωσε πρώτο το peoplegreece.com, η Δέσποινα Βανδή έκλεισε για το talent show, καθώς αποτελούσε μία από τις πρώτες επιλογές του Αντ1 μαζί με τον Αντώνη Ρέμο, ο οποίος ανήκει στο δυναμικό του ομίλου (στην δισκογραφική εταιρία heaven).

Ποια είναι, ωστόσο, τα άλλα δύο ονόματα που βρίσκονται κοντά, ώστε να «κλειδώσει» οριστικά η επιτροπή των κριτών; Τα στελέχη του Αντ1 αναζητούσαν έναν άνδρα καλλιτέχνη σε πιο ροκ ή και ραπ ύφος και μια γυναίκα από το λεγόμενο έντεχνο μουσικό χώρο, με αποτέλεσμα να κρίνουν ως επικρατέστερους τον Μιχάλη από τους Stavento και τη Μελίνα Ασλανίδου, αντίστοιχα.

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του peoplegreece.com, ο Μιχάλης από τους Stavento, συναντήθηκε με στελέχη του Αντ1 την περασμένη Παρασκευή και βρίσκεται ένα βήμα πριν υπογράψει, ενώ η Μελίνα Ασλανίδου αποτελεί φαβορί για την τέταρτη θέση του κριτή. Έτσι, έπειτα από μαραθώνιες διαπραγματεύσεις φαίνεται πως σιγά – σιγά ο Αντ1 βαδίζει στην οριστικοποίηση της σύνθεσης της κριτικής επιτροπής.

Διαβάστε τη συνέντευξη της Σίσσυς Χρηστίδου στο People

Αδιαμφισβήτητα, το show, που αναμένεται να ξεκινήσει από τη νέα σεζόν, θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον, αφού θα δούμε για πρώτη φορά τη σύμπραξη τόσο μεγάλων ονομάτων στην κριτική επιτροπή ενός show ταλέντων.