Οι βαριές κουβέντες που αντάλλαξαν Κρίσι Τέιγκεν και Ντόναλντ Τραμπ στο Twitter έγιναν trend

Δεν ξέρουμε αν το προσέξατε, αλλά είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα. Όχι εδώ, αλλά στις ΗΠΑ. Εκεί όπου ο Ντόναλντ Τραμπ έχει κάνει εχθρούς του όλο το Χόλιγουντ και όχι μόνο. Η διαμάχη του με την Κρίσι Τέιγκεν είναι χρόνια, σχεδόν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τον Λευκό Οίκο, αλλά πριν από δύο μέρες πήγε σε άλλο επίπεδο.

Ο Ντόναλντ Τραμπ ήταν αυτός που ξεκίνησε τη διελκυστίνδα της χυδαιότητας, όπως άλλωστε συμβαίνει τις περισσότερες φορές. Αλλά αυτή τη φορά βρήκε τον δάσκαλό του. Η Κρίσι Τέιγκεν είναι μια γυναίκα που δεν έχει πρόβλημα να κυλιστεί στη λάσπη για να κλείσει το στόμα της αναίδειας και της ντροπής. Δύο λέξεις που αποτελούν αγαπημένη συντροφιά του Προέδρου Τραμπ.

Όλα ξεκίνησαν από το Twitter του Τραμπ, όπου θέλησε να περιαυτολογήσει για άλλη μια φορά. Η αφορμή ήταν η υπογραφή του νομοσχεδίου για την αλλαγή του συστήματος δικαιοσύνης που δίνει το δικαίωμα στους έγκλειστους των φυλακών να αιτηθούν αναστολή της ποινής τους, κάτι που δεν είχαν δικαίωμα ως σήμερα. Είναι αυτό για το οποίο παλεύει τα τελευταία 2 χρόνια η Κιμ Καρντάσιαν.

Ο Πρόεδρος Τραμπ δε μπορούσε να περιαυτολογήσει χωρίς να επιτεθεί και σε κάποιον. Έτσι έγραψε «τώρα που υπέγραψα το νομοσχέδιο, παίρνουν τα εύσημα άνθρωποι που δεν είχαν σχέση με αυτό. Άνθρωποι βαρετοί όπως ο Τζον Λέτζεντ και η βρωμόστομη γυναίκα του, που λένε πόσο σημαντικό είναι αυτό, αλλά δεν τους είδα πουθενά όταν προσπαθούσαμε να το περάσουμε».

Η Κρίσι Τέιγκεν ήταν πιο λιτή και περιεκτική στο tweet της απαντώντας στο ίδιο ύψος στον Τραμπ. «Γελάω. Πόσο δειλή σκύλα (η έκφραση pussy ass bitch δεν έχει ακριβή μετάφραση)…Τους έκανε όλους tag εκτός από μένα. Τιμή μου, κύριε Πρόεδρε».

Και συνέχισε: «Λούνα (η κόρη της), θυμάσαι τη νύχτα πριν την πρώτη σου μέρα στο σχολείο; Ήταν τότε που η μαμά έφτιαχνε την πινακίδα σου και αυτή η δειλή σκύλα ο Πρόεδρος είχε την 9η κατάρρευσή του μέσα στη μέρα. Το καλύτερο κομμάτι στο tweet του είναι ότι εγώ δεν μίλησα στο αφιέρωμα (για το νομοσχέδιο), ούτε αναφέρθηκε το όνομα μου. Έκανε αυτή την προσθήκη γιατί δε μπορούσε να μην είναι μια δειλή σκύλα».

Αν περίμενε κανείς όμως ότι η Τέιγκεν θα μείνει σε αυτό, μάλλον λάθεψε. Εκτός του ότι κατάφερε μαζί με τον άντρα της Τζον Λέτζεντ να κάνουν trend τη φράση «pussy ass bitch», κι εκείνος ανάρτησε κι ένα tweet με τη φωτογραφία της Μελάνια που γλυκοκοιτάζει τον Τζάστιν Τριντό στην G7.