Η εμφάνιση της Μαρέβα Μητσοτάκη στο Παρίσι δεν άρεσε σε όλους. Η κομψή σύζυγος του έλληνα πρωθυπουργού επέλεξε να φορέσει σε αυτή την επίσημη περίσταση ένα ψηλόμεσο παντελόνι σε μαύρη απόχρωση και λευκές ρίγες και να το συνδυάσει με ένα σακάκι σε εξίσου μαύρη απόχρωση και ένα μπορντό pussy bow πουκάμισο. Κάποιοι, όμως, μπήκαν σε συγκρίσεις και σχολίασαν αρνητικά την εμφάνισή της δίπλα στη λαμπερή Brigitte Macron.

Ο Βασίλης Ζούλιας θέλησε να απαντήσει μέσω Instagram σε όσους σχολίασαν αρνητικά την εμφάνισή της και να μιλήσει-όπως μόνο εκείνος μπορεί- για το στιλ της κυρίας Μητσοτάκη αλλά και της Αμαλίας Μεγαπάνου που έχει ξεχωρίσει ως την πιο κομψή ελληνίδα Πρώτη Κυρία:

«Η @marevagrabowskimitsotaki είναι η πρώτη…. πρώτη κυρία που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει για το ανεπιτήδευτο, cool , φρέσκο και εντελώς προσωπικό στυλ της μετά την Αμαλία Μεγαπάνου που ίσως ήταν και η μοναδική γυναίκα που κατάφερε να επισκιάσει την Τζακυ Κένεντυ όταν φωτογραφήθηκαν μαζί στην επίσκεψη των Κένεντυ στην Ελλάδα όπου η Αμαλία φορούσε το συγκεκριμένο φόρεμα του Jean Desses και η Τζακυ ήταν ντυμένη από τον Oleg Cassini» και συνέχισε τονίζοντας  «Μετά την Αμαλία το χάος θα έλεγε κανείς …Όλες οι πρώτες Κυρίες μετά από αυτήν ήταν κάτω του μετρίου όσον αφορά την προσωπική άποψη και κυρίως το προσωπικό στυλ… Κάτι που δεν αλλάζει ακόμη και με 1000 στυλίστες και συμβούλους …γιατί το στυλ όπως όλοι γνωρίζουμε ούτε αγοράζεται ούτε το σπουδάζει κάποιος …το έχεις η δεν το έχεις …»

Διαβάστε τη συνέχεια στο instyle.gr