Ίχνη αίματος εντοπίστηκαν από τις Αστυνομικές Αρχές  στο σπίτι της 50χρονης αγνοούμενης Τζένιφερ Ντούλου (Jennifer Dulos),  μητέρας πέντε παιδιών ηλικίας 8 έως 13 ετών. Η γυναίκα με καταγωγή από την πόλη Canaan του Κονέκτικατ, η οποία είχε παντρευτεί με τον Έλληνα επιχειρηματία , Φώτη Ντούλο αγνοείται από την Παρασκευή 24 Μαΐου και συγκεκριμένα-σύμφωνα με τις αποκαλύψεις που έκανε ο υπαστυνόμος Τζέισον Φεράρο (Lieutenant Jason Ferraro)- τα ίχνη της χάθηκαν αφότου άφησε τα παιδιά της στο σχολείο.

Την εξαφάνισή της δήλωσαν άτομα του φιλικού της περιβάλλοντος τα οποία ανησύχησαν καθώς η Τζένιφερ Ντούλου είχε χάσει αρκετά ραντεβού και για δέκα περίπου ώρες δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματά τους.

Υποθεση Τζένιφερ Ντούλου: Το χρονικό, η δικαστική διαμάχη και η μεταφορά του Φώτη Ντούλου στο αστυνομικό τμήμα

Οι ίδιοι άνθρωποι ανέφεραν στα διεθνή Μέσα:«Εκείνοι που γνωρίζουν την Τζένιφερ ξέρουν πως είναι αφοσιωμένη μητέρα, μια εξαιρετικά έξυπνη, αξιόπιστη και οργανωτική γυναίκα».

Λίγες ώρες μετά τη δήλωση της εξαφάνισή της ένας αστυνόμος εντόπισε το αυτοκίνητό της (2017 black Chevy Suburban) σταθμευμένο επί της οδού Lapham Road πλησίον του Πάρκου «Waveny Park».

Η αγνοούμενη γυναίκα βρισκόταν σε διάσταση με τον επί 13 χρόνια σύζυγο της Έλληνα επιχειρηματία Φώτη Ντούλο, ενώ το 2017 είχε υποβάλλει αίτηση διαζυγίου και εκ τότε σύμφωνα με την αμερικανική εφημερίδα «Stamford Advocate» ξεκίνησε μια τεράστια διαμάχη ανάμεσα τους σχετικά με την κηδεμονία των πέντε παιδιών τους. Μάλιστα όπως αναφέρουν τα αμερικάνικα μέσα, στην αίτηση διαζυγίου η 50χρονη γυναίκα ανέφερε πως φοβόταν τον σύζυγό της και πίστευε πως «κατά κάποιο τρόπο θα της έκανε κακό» επειδή ζητούσε διαζύγιο. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως μόλις λίγες μέρες μετά από την υποβολή των χαρτιών του διαζυγίου ο Έλληνας επιχειρηματίας, Φώτης Ντούλος είχε παραδώσει στην Αστυνομία ένα όπλο.

Σημαντική είναι επίσης η πληροφορία πως η ακροαματική διαδικασία για την εκδίκαση της υπόθεσης του διαζυγίου, είχε οριστεί για τις 22 Μαΐου, δυο μέρες δηλαδή πριν την εξαφάνιση της Τζενιφερ, χωρίς ωστόσο να πραγματοποιηθεί ποτέ αφού πήρε αναβολή.

Μετα την εύρεση του αίματος στο σπίτι όπου διέμενε η Τζένιφερ Ντούλου, οι Αστυνομικές Αρχές άλλαξαν τη χροιά της έρευνας και πλέον αν και δεν είναι ακόμη σε θέση να διευκρινίσουν τι ακριβώς έχει γίνει, έχουν πάψει να μιλούν για αγνοούμενο πρόσωπο και αναφέρονται σε πιθανή εγκληματική ενέργεια.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της αμερικανικής εφημερίδας «The Hartford Courant», οι αστυνομικοί πέρα από τα ίχνη αίματος που εντόπισαν στο σπίτι, βρήκαν και μια σειρά από άλλα τεκμήρια τα οποία τους κάνουν να υποψιάζονται ότι ενδεχομένως η γυναίκα να έχει πέσει θύμα αποτρόπαιου εγκλήματος. Πηγές από τις αστυνομικές Αρχές μάλιστα, αναφέρουν πως υπάρχουν ενδείξεις που φανερώνουν προσπάθεια να καθαρισθούν τα ίχνη του αίματος.

Μέχρι στιγμής βέβαια οι Αρχές που ερευνούν την υπόθεση δεν έχουν ταυτοποιήσει το αίμα που βρέθηκε με το DNA της 50χρονης ωστόσο έχουν λάβει δείγμα DNA και από τον εν διαστάσει σύζυγό της.

Σύμφωνα με το «Patch.com», η Τζένιφερ Ντούλου είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας στη Νέα Υόρκη και έχει λάβει πτυχίο Bachelor από το πανεπιστήμιο Brown και Master από το New York University’s.

Για τον Φώτη Ντούλο, αναφέρεται στην ιστοσελίδα της εταιρείας του, Foregroup: Ο Φώτης Nτούλος διακρίθηκε ως κορυφαίος εργολάβος στην κοιλάδα Farmington. Ο Φώτης, ο οποίος επίσης κατέχει Β.Α. στα Εφαρμοσμένα Μαθηματικά από το Πανεπιστήμιο Brown και ένα MBA στα Χρηματοοικονομικά από το Columbia Business School έχει αναπτύξει τη φήμη του βασισμένη στην ακεραιότητα, τη σκληρή δουλειά, τις μεγάλες δεξιότητες επικοινωνίας και τα εκπληκτικά σπίτια που κατασκευάζει. Ο Φώτης ζει στο Farmington του Κονέκτικατ με τα πέντε παιδιά του, Πέτρος, Θεόδωρος, Χριστιάνα, Κωνσταντίνος και Κλέα-Νόελ. Ο Φώτης απολαμβάνει επίσης το αγωνιστικό θαλάσσιο σκι, το χειμερινό σκι, την αρχιτεκτονική, την ανάγνωση, την πτήση και να παίζει Lego με τα παιδιά του.

Ο Εθνικός Κήρυκας προσπάθησε να έρθει σε επικοινωνία με τον επιχειρηματία όμως δεν τα κατάφερε.

PeopleGreece Instafeed