Την ακύρωση της ευρωπαϊκής του περιοδείας ανακοίνωσε για δεύτερη φορά ο Ozzy Osbourne.

Το τελευταίο διάστημα υπήρξαν πολλές φήμες σχετικά με το τι πραγματικά συμβαίνει στην υγεία του ωστόσο μέσω ενός βίντεο ο ίδιος ξεκαθάρισε τα πράγματα δηλώνοντας πως δεν πεθαίνει απλά ακυρώνει.

«Είμαι εδώ για να σας ενημερώσω για την κατάσταση μου. Όπως μπορεί να έχετε ακούσει, στο ξεκίνημα της χρονιάς, είχα μία άσχημη πτώση. Τσάκισα τον λαιμό μου και έπρεπε να κάνω εγχείρηση. Έχω περισσότερες βίδες και μέταλλα από ότι στο αμάξι μου. Δεν πεθαίνω, βρίσκομαι στο στάδιο της ανάρρωσης, απλά χρειάζεται περισσότερο χρόνο από όσο είχαμε υπολογίσει. Έχω βαρεθεί να είμαι κολλημένος στο κρεβάτι όλη την ημέρα. Ανυπομονώ να σηκωθώ και να ξεκινήσω πάλι.

Αλλά θα πρέπει να κάνετε λίγη υπομονή ακόμα. Ακυρώνω την ευρωπαϊκή περιοδεία γιατί δεν είμαι έτοιμος ακόμα. Δεν αποσύρομαι -έχω πολλές συναυλίες να κάνω ακόμα- αλλά όταν επιστρέψω για την αμερικανική περιοδεία θέλω να είμαι 100% έτοιμος. Επίσης, έχω ένα νέο άλμπουμ στο ορίζοντα. Ευχαριστώ τη μπάντα μου, τους ανθρώπους μου στο crew, τη Live Nation και πάνω από όλα τους Judas Priest. Θέλω να πω ένα πράγμα στους οπαδούς. Ειλικρινά σας ευχαριστώ για την υπομονή και την αφοσίωση σας. Σας αγαπώ όλους. Τώρα αφήστε με να γίνω καλύτερα» αναφέρει μεταξύ άλλων στο βίντεό του.