Αυτές τις ημέρες ο Ντόναλντ Τραμπ βλέπει την διαδικασία του impeachment του να εξελίσσεται με τρόπο που δεν θέλει, αλλά δεν ιδρώνει το αυτί του. Θεωρεί ακόμα πως θα δικαιωθεί και πως θα είναι και πάλι νικητής σε έναν χρόνο από σήμερα, όταν θα γίνουν οι επόμενες εκλογές. Και το πρόβλημα είναι πως δεν το θεωρεί άδικα. Μετά απ΄όλα αυτά έχει ακόμα μεγάλη επίδραση στον αμερικανικό λαό.

Για να απαντήσει λοιπόν στους επικριτές του και κυρίως στη Νάνσι Πελόζι που ως Πρόεδρος του Κογκρέσου είναι αυτή που τον στήνει στον τοίχο, ζήτησε από το επιτελείο του να βρουν τρόπο να σχολιάσουν τα όσα γίνονται εις βάρος του. Κι αυτοί βρήκαν τον τρόπο κι είναι στα μέτρα του Τραμπ. Κακόγουστος, χωρίς συναίσθηση και πολλά ακόμα.

Στο προφίλ Trump War Room στο Twitter, ένα από τα επίσημα προφίλ που χειρίζονται οι άνθρωποι του Τραμπ, αναρτήθηκε ένα βίντεο όπου το πρόσωπο του Αμερικανού Προέδρου είναι στο σώμα του Thanos από τους Avengers, από τη σκηνή που ετοιμάζεται να χτυπήσει τα δάχτυλα του  ξανά για να εξαφανίσει όλο τον πληθυσμό.

Στο βίντεο αυτό το snap γίνεται, ο Τραμπ-Thanos λέει πως «είμαι αναπόφευκτος» και αμέσως μετά εμφανίζεται η Νάνσι Πελόζι καθώς κατακεραυνώνει τον Τραμπ και γίνεται σκόνη, όπως ακριβώς οι πρωταγωνιστές στο Infinity War.

Πάρα πολλοί βέβαια στάθηκαν στο ότι επελέγη μια σκηνή στην οποία ο Thanos δεν έχει τελικά τις Πέτρες Αιωνιότητας και ηττάται κατά κράτος και τελικά πεθαίνει.

Σε αυτό το βίντεο δεν άργησε να απαντήσει ο Τζιμ Στάρλιν, ο κομικάς που έφτιαξε τον Thanos στα κόμικς της Marvel πίσω στο 1970. «Μετά την αρχική μου αίσθηση ότι βιαζόταν η δουλειά μου, το να βλέπω αυτόν τον πανηλίθιο να χρησιμοποιεί τη δημιουργία μου για να τονώσει τον παιδικό του εγωισμό, με έκανε να καταλάβω πως ο Πρόεδρος της χώρας απολαμβάνει να αυτοσυγκρίνεται με έναν μαζικό δολοφόνο. Πόσο άρρωστο είναι αυτό…; Ζούμε σε λυπηρές και παράξενες εποχές. Ευτυχώς, όλα τα πράγματα, ακόμα και οι εφιάλτες, φτάνουν στο τέλος τους κάποια στιγμή».