Τρεις μήνες μετά το ταξίδι τους στη Βοστόνη για την θεραπεία του γιου τους, οι γονείς του μικρού Παναγιώτη-Ραφαήλ είχαν να μοιραστούν μαζί μας πολύ ευχάριστα νέα.

Στο βίντεο που ανάρτησαν στο Facebook, στη σελίδα που αφορά τον γιο τους, ο μικρός Παναγιώτης-Ραφαήλ στέκεται για πρώτη φορά στη ζωή του στα πόδια του και φυσικά γεμίζει με χαμόγελα τους γονείς του. Το βλέμμα του καθώς ανακαλύπτει πως μπορεί να το κάνει, είναι πραγματικά ανεκτίμητο.

«Είχαμε καιρό να σας ενημερώσουμε για την κατάσταση του παιδιού, η καθημερινότητά μας είναι γεμάτη από εξετάσεις και φυσικοθεραπείες. Είμαστε κάτι παραπάνω από ενθουσιασμένοι και θέλαμε να το μοιραστούμε μαζί σας, γιατί χάρη σε εσάς το καταφέραμε αυτό!!! Το ξέρουμε ότι έχουμε πολύ δρόμο και πολλή δουλειά ακόμα αλλά έχουμε την υπομονή και τη δύναμη που μας δίνει ο μικρός μας και εσείς!! Σας ευχαριστούμε ολόψυχα».

Είχαμε καιρό να σας ενημερώσουμε για την κατάσταση του παιδιού, η καθημερινότητα μας ειναι γεματη απο εξετάσεις και Φυσικόθεραπειες. Είμαστε κάτι παραπάνω από ενθουσιασμενοι κ θέλαμε να το μοιραστούμε μαζί σας, γιατί χαρη σε εσάς το καταφέραμε αυτό!!! Το ξέρουμε ότι έχουμε πολύ δρόμο και πολλή δουλειά ακόμα αλλά έχουμε την υπομονή και τη δύναμη που μας δινει ο μικρός μας και εσείς!! Σας ευχαριστούμε ολόψυχα ❤️❤️❤️

Geplaatst door Γίνε ο ήρωας του Παναγιώτη-Ραφαήλ op Maandag 13 januari 2020