Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως η τηλεοπτική συνάντηση της χρονιάς. Ο Λάκης Λαζόπουλος εμφανίστηκε στο Όλα Τρέλα και μίλησε για όλα όσα συμβαίνουν αυτή την περίοδο.

Ο παρουσιαστής και ηθοποιός δεν εμφανίζεται συχνά, καθώς μέχρι πρότινος έλεγε τις απόψεις του μέσα από το Τσαντίρι του. Από το χορό της Κατερίνας Στικούδη με την Ευαγγελία Αραβανή, μέχρι την τηλεόραση και τον Μιχάλη Λιάπη, ο Λάκης Λαζόπουλος, σχολίασε τους πάντες με το δικό του τρόπο.

Για την Κατερίνα Στικούδη και την Ευαγγελία Αραβανή δήλωσε ότι δεν γέλασε με τα κορίτσια που χόρευαν αλλά επειδή σκεφτόταν πως θα αντιδρούσαν αν το έβλεπαν σε ένα καφενείο και τι εκφράσεις θα έπαιρναν αφού για τον ίδιο, το σώμα και το βλέμμα είναι η αρχή της κωμωδίας. Μάλιστα δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι όταν ήταν μικρός παρακολουθούσε τους περαστικούς που έκαναν τηλεφωνήματα από τα περίπτερα, και από τη στάση του σώματός τους καταλάβαινε με ποιον μιλούσαν.

Όσον αφορά στην επικαιρότητα, ο Λάκης Λαζόπουλος δήλωσε ότι θα ήθελε να κάνει το Τσαντίρι, αλλά πήρε ιδιαίτερη χαρά από τα γυρίσματα του σίριαλ Δια Ταύτα, το οποίο μερικώς έγραψε ο ίδιος. Το σίριαλ διαδραματίζεται κυρίως σε αστυνομικό τμήμα ενώ ανάμεσα στους πρωταγωνιστές είναι ο Τάκης Ζαχαράτος, ο Κώστας Κόκλας, ο Γιάννης Μπέζος και ο Τρύφωνας Σαμαράς.

Δείτε επίσης: Guardian: «Ο Λαζόπουλος είναι ο πιο αστείος άνθρωπος στη χώρα»

Ο ηθοποιός σχολίασε και το μήνυμα του Χριστόδουλου Ξηρού, λέγοντας ότι εν μέρει πλήρωσε για το παρελθόν του, αυτό όμως που του έκανε εντύπωση ήταν το γεγονός ότι είχε και auto cue, διακωμωδώντας το γεγονός ότι ένας κακοποιός απέδρασε. «Ακούω τέτοια σκληρή γλώσσα από τον κόσμο που η γλώσσα του Χριστόδουλου Ξηρού ήταν πολύ ήπια σε σχέση με αυτά που λέει ο κόσμος», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Ο Λάκης Λαζόπουλος σχολίασε επίσης την στάση των αντρών στις μέρες μας, οι οποίοι έχουν πεσμένη ψυχολογία λόγω οικονομικής κρίσης, με αποτέλεσμα αυτό να δημιουργεί άλλα προβλήματα. Ένα από αυτά είναι και ο ναρκισσισμός, ο οποίος προκύπτει από το γεγονός ότι δεν μπορούν εύκολα να βγουν με μια γυναίκα. «Πολλά παιδιά σκέφτονται πώς θα πάνε έξω και πώς θα κεράσουν το κορίτσι τους. Κι αυτό είναι ψυχολογία, τους σπάει ο τσαμπουκάς. Γι’ αυτό βλέπουμε πολλούς νέους να πηγαίνουν προς άλλες κατευθύνσεις», εξήγησε. lakis lazopoulos

Δείτε ακόμη: Λάκης Λαζόπουλος: Τα σχόλιά του για Μιχάλη Λιάπη και Νότη Σφακιανάκη

Ο κόσμος τον πλησιάζει στον δρόμο και κατά κανόνα του λέει πολλά και θετικά πράγματα, ωστόσο υπάρχουν και μερικοί που του έχουν πει ακόμα και ποιήματα. Μάλιστα, ο ηθοποιός περιέγραψε κι ένα περιστατικό, όπου κάποιος του έλεγε για μισή ώρα τα ποιήματα που είχε γράψει, ενώ ήταν και μεθυσμένος. Όταν κάποια στιγμή ο Λάκης Λαζόπουλος του είπε ότι δεν άντεχε άλλο το αυτί του, τότε εκείνος άλλαξε αυτί και συνέχισε. Η ιστορία αυτή προκάλεσε το γέλιο και του Θέμου Αναστασιάδη και του Βαγγέλη Περρή αλλά και της Δούκισσας Νομικού.

«Δεν έχω δεχτεί ποτέ καμία παρέμβαση από το κανάλι γι’ αυτά που λέω» δήλωσε ο παρουσιαστής, ενώ συνέχισε λέγοντας ότι το τηλεοπτικό κοινό δεν έχει καμία σχέση με το κοινό του θεάτρου. «Το τηλεοπτικό κοινό δεν έχει σεβασμό στο θέατρο», τόνισε.
«Ήμουν ένα εξαιρετικά ντροπαλό παιδί. Δεν έχω κάνει ούτε μία κοπάνα, δεν έχω φύγει ποτέ από το σχολείο. Τέλειωσα νομική γιατί ήθελα να έχω σπουδές. Στο πανεπιστήμιο άλλαξα κάπως και έφυγε η ντροπή», αποκάλυψε για τον εαυτό του. Όσο για τα επαγγελματικά του σχέδια, ο Λάκης Λαζόπουλος αποκάλυψε ότι ετοιμάζει παράσταση για το Εθνικό Θέατρο.