Είναι ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών με πολλά εντυπωσιακά γκολ στο ενεργητικό του ως επιθετικός. Αν και πριν μερικούς μήνες έγινε γνωστό ότι ο Gariel Batistuta  έπασχε από Αμυοτροφική Πλάγια Σκλύρυνση (ALS), κάτι τέτοιο είχε διαψευστεί.

Ωστόσο, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής αποκάλυψε σε συνέντευξή του ότι δεν άντεχε τους πόνους στα πόδια με αποτέλεσμα να ζητήσει από το γιατρό να του τα κόψει:

«Υπήρξαν στιγμές που δεν μπορούσα να σηκωθώ να περπατήσω. Κατουριόμουν πάνω μου, γιατί δεν ήθελα να σηκωθώ… Ο πόνος στους αστραγάλους ήταν αφόρητος. Σε τέτοιο σημείο που ζήτησα από γιατρό να μου κόψει τα πόδια! Επέμενα, δεν μπορούσα να αντέξω άλλο αυτή την κατάσταση. Έβλεπα τον Πιστόριους και σκεφτόμουν πως “αυτό είναι λύση για μένα”. Ο γιατρός μού απάντησε πως δεν θα το κάνει. Του εξήγησα πως για μένα ήταν θέμα ποιότητας ζωής»,  Ο γιατρός μου δεν το επέτρεψε, μου είπε “είσαι τρελός”. Έκανα επέμβαση στον αστράγαλο του δεξιού ποδιού, αλλά δεν παρουσίασε βελτίωση η κατάστασή μου. Το πρόβλημα ήταν ότι δεν έχω χόνδρους και τένοντες. Το βάρος μου (86κ.) στηριζόταν μόνο στα κόκκαλα και αυτό δημιουργούσε έναν αφόρητο πόνο».

Ο Gariel Batistuta υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση και τώρα είναι σε καλύτερη κατάσταση συγκριτικά με μερικά χρόνια πριν.

Δείτε επίσης:

Το πιο συγκινητικό Ice Bucket Challenge βίντεο το έκανε ένας ασθενής με ALS

Βίκυ Καγιά: Η αντίδραση της στις καταγγελίες για βιαιοπραγία κατά του άντρα τους

Νιάου: 19 πρωτότυπα έπιπλα για γάτες που θα σας εντυπωσιάσουν!

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store