Μετά από το επιτυχημένο σήριαλ Κλεμμένα Όνειρα ετοιμάζει κάτι νέο για την prime time του μεγάλου καναλιού, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα το φθινόπωρο του 2014. Δικαίωση θα είναι το όνομα του και είναι μία κοινωνική σειρά που θα ολοκληρωθεί σε 245 επεισόδια.

Η ιστορία επικεντρώνεται στην έχθρα ανάμεσα σε δύο οικογένειες της Σύρου, οι οποίες έχουν οικονομικές, ταξικές και θρησκευτικές διαφορές. Στην μία οικογένεια κυρίαρχο πρόσωπο παίζει η μητέρα. Μία θεατρίνα η οποία έχει δύο κόρες. Η μία είναι με τον εραστή της, την οποία παράτησε και θα επιστρέψει για αν εκδικηθεί.

Στη δεύτερη οικογένεια κυριαρχεί η φιγούρα του πατέρα, ο οποίος καταπιέζει τα παιδιά του. Δεν μπορεί να συγχωρέσει την αντίπαλη οικογένεια επειδή του φέρθηκε περιφρονητικά, αλλά και τον εαυτό του επειδή παραμένει ερωτευμένος με τη θεατρίνα. Στην Αθήνα θα βρεθούν τα παιδιά των δύο οικογενειών και θα εργάζονται σε αντίπαλες εταιρείες, με αποτέλεσμα πολλές φορές να συγκρούονται.

Η ιστορία θα αρχίσει με την δολοφονία του άντρα της θεατρίνας από έναν εραστή της, σύμφωνα με το Τηλέραμα. Η προβολή του σήριαλ θα γίνεται δύο φορές την εβδομάδα και θα είναι δίωρα, σαν μικρές τηλεταινίες. Ο σκηνοθέτης φιλοδοξεί να πουλήσει τη σειρά στο εξωτερικό, γι’ αυτό το λόγο είναι η πρώτη σειρά που θα γυριστεί με κινηματογραφικές μηχανές και όχι στα παλιά βίντεο. Τηλεόραση υψηλής ανάλυσης ευρωπαϊκών προδιαγραφών.

Διαβάστε ακόμη:

Ποια πρωταγωνίστρια από τα Κλεμμένα Όνειρα τραγουδούσε με τους Πυξ Λαξ;

Iffet: Οι τηλεθεατές έδωσαν δυνατό χαστούκι στο νέο τούρκικο σήριαλ του ΑΝΤ1

Δεν είναι και τόσο…«καλές» σε τηλεθέαση οι δουλειές του Πέτρου Φιλιππίδη

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store