Ώρες πριν την αυτοκτονία του, ο Χίτλερ παντρεύτηκε «άθελα του» μια Εβραία, υποστηρίζει το βρετανικό Channel 4 σε ντοκιμαντέρ του για την Εύα Μπράουν. Το ντοκιμαντέρ επικαλείται ανάλυση του DNA από τρίχα που βρέθηκε σε βούρτσα που ανήκε στην Εύα Μπράουν. Σύμφωνα με τους συντελεστές της εκπομπής «Dead Famous DNA» από την ανάλυση προέκυψε μια γενετική αλληλουχία που συναντάται σε Ασκενάζι Εβραίους.

Εκπρόσωπος της εκπομπής δήλωσε ότι η τρίχα προέρχεται από «κάποιον που μπορεί να έχει Εβραίους προγόνους» προσθέτοντας ότι επιχειρήθηκε να γίνει ταυτοποίηση με λήψη DNA από δύο απογόνους της Μπράουν, οι οποίοι, όμως, αρνήθηκαν, να βοηθήσουν στην έρευνα.

Τη βούρτσα μαζί με μια θήκη κοσμημάτων και ένα ανθρώπινο κρανίο είχε πάρει από το διαμέρισμα της Εύας Μπράουν ο Πολ Μπαέρ, ο γιός του οποίου δώρισε την τρίχα στους συντελεστές της εκπομπής. Η εκπομπή για την Εύα Μπράουν και τον Χίτλερ θα μεταδοθεί στις 9 Απριλίου.

Η συγκεκριμένη εκπομπή φημίζεται για τις «ανακαλύψεις της» καθώς έχει παρουσιάσει, μεταξύ άλλων, συμπεράσματα για τα αίτια θανάτου του Έλβις, το μέγεθος του μορίου του Ναπολέοντα , ενώ υποστήριξε ότι ο Κάρολος Ντίκενς υπέφερε από τη νόσο του Κρον.

Πηγή: Fortunegreece.com

 Διαβάστε ακόμη:

Ο Χίτλερ θα βομβάρδιζε την Ευρώπη με κουνούπια-στούκας!

Το πιο «πράσινο» κτίριο στην Ελλάδα

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store