Ο εικαστικός και κινηματογραφιστής Χαρούν Φαρόκι, ο άνθρωπος που γυρίζει ταινίες με την ταχύτητα ενός πολύ καλού ρεπόρτερ, συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στα εικαστικά δρώμενα της Αθήνας. Ενώ αύριο στις 25.10 θα δώσει ένα ανοιχτό master class στο Ινστιτούτο Γκαίτε

Μερικές μέρες μετά, στις 29.10 ο Φαρόκι «μετακομίζει» λίγο πιο κάτω για να δείξει την εικαστική του δουλειά. Στην αίθουσα «Νίκος Κεσσανλής» της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών, θα παρουσιαστεί το ιδιαίτερο εικαστικό έργο του καλλιτέχνη μέσα από επτά βίντεο εγκαταστάσεις από το 1995 έως σήμερα.

Διαβάστε ακόμα: Το CERN στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών

Οι εγκαταστάσεις που θα παρουσιαστούν είναι: «Serious Games 1: Watson is Down», «Serious Games 2: Three Dead», «Serious Games 3: Immersion», «Serious Games 4: A Sun Without Shadow», «I thought I was Seeing Convicts», «Workers Leaving the Factory in Eleven Decades» και «Interface».

Το «Interface» αναλύει επί της ουσίας τον τρόπο που δουλεύει ο ίδιος ο Χαρούν Φαρόκι.

Το «The Workers Leaving the Factory in Eleven Decades» εξελίσσεται σε 11 μόνιτορ και παρακολουθούμε εργάτες που απομακρύνονται από το εργοστάσιο από τις αρχές του κινηματογράφου έως τώρα.

Διαβάστε περισσότερα στο: Fortunegreece.com