Αν σκεφτούμε πόσα έχουμε δει στο παρελθόν να γίνονται σε γάμους, τότε αυτό θα μας φανεί πολύ νορμάλ και light σε σχέση με άλλα. Για παράδειγμα πριν μερικά χρόνια είχε γίνει θέμα στις ειδήσεις ένας γάμος όπου ο γαμπρός ήταν αγρότης και έφτασε στην εκκλησία με τους φίλους του πάνω σε τρακτέρ. Όχι ένα, αλλά πολλά. Κι αυτή τη φορά είχαμε έναν ιδιαίτερο τρόπο άφιξης στην εκκλησία ως προς το μεταφορικό μέσο.

Ο Άρης και η Βάγια είναι οδηγοί αστικών λεωφορείων στην Κοζάνη. Γνωρίστηκαν μέσα από τη δουλειά τους, ερωτεύτηκαν και έφτασαν στο γάμο, ο οποίος τελέστηκε την Κυριακή. Αυτό που έκανε ιδιαίτερο τον γάμο τους είναι ο τρόπος που έφτασε η νύφη στην εκκλησία. Όχι με τον πατροπαράδοτο τρόπο, όπου ο πατέρας ή κάποιος αδερφός την οδηγούν με το αυτοκίνητο στην εκκλησία.

Η Βάγια ναύλωσε ολόκληρο αστικό ΚΤΕΛ και μέσα σε αυτό βρέθηκαν όλοι της οι συγγενείς και τα παρανυφάκια. Μάλιστα, είχαν φροντίσει να γράψουν στον ηλεκτρονικό πίνακα του λεωφορείου τα ονόματά τους για να μάθε όλος ο κόσμος στην Κοζάνη ότι παντρεύονται.