Ο Νίκος Σεργιανόπουλος έφυγε σαν σήμερα από τη ζωή πριν 11 ολόκληρα χρόνια. Για τη δολοφονία, την δραματική υπόθεση, αλλά και τον χαρακτήρα του αείμνηστου ηθοποιού μίλησε ο δικηγόρος της οικογενείας.

Ο γνωστός ηθοποιός κείτονταν στο πάτωμα, κατακρεουργημένος με 21 μαχαιριές. Πενήντα μια ημέρες μετά τη δολοφονία, η ασφάλεια κατόρθωσε να εξιχνιάσει το έγκλημα και να συλλάβει το δράστη.

Ο γνωστός δικηγόρος και συνήγορος της οικογένειας του ηθοποιού, Αλέξης Στεφανάκης μιλά στο Star για άγνωστες πτυχές της πολύκροτης υπόθεσης και την… σκοτεινή πλευρά του Νίκου Σεργιανόπουλου.

«Σκοτώθηκε από έναν άνθρωπο που γνώριζε πολεμικές τέχνες, ήταν πρωταθλητής στο τζούντο. Βάσει του κινητού του Νίκου συνελήφθη, το είχε πάρει μαζί του και όταν το ενεργοποίησε μπορέσαμε και τον βρήκαμε», ανέφερε αρχικά.

Μάλιστα αποκάλυψε πως θύτης και θύμα είχαν συναντηθεί ένα ή δύο βράδια πριν το φονικό. «Η προσωπική του ζωή ήταν δική του και είχε κάθε δικαίωμα να την περνάει όπως θέλει», ανέφερε ο δικηγόρος. Για τη χρήση ναρκωτικών είπε πως ο δράστης παραδέχθηκε τη χρήση για να έχει ελαφρυντικά. «Είχε κάνει ναρκωτικά μόνο ο ένας όχι ο δράστης του φονικού».

«Έχουμε ένα φαινόμενο Ταχτσή εδώ, έχουμε ένα αυτομαστίγωμα», αναφέρει περιγράφοντας τον χαρακτήρα του ηθοποιού. «Τα είχε όλα και απέρριπτε τον εαυτό του. Ήταν σαν να τιμωρούσε τον εαυτό του και όλο αυτό είναι πολύ βαθύτερο και πάει στο παρελθόν του. Η πραγματικότητά του ήταν φωτεινή, ο εσωτερικός του κόσμος ήταν σκοτεινός. Θέλω να θυμόμαστε τη φωτεινή πλευρά του, ήταν ένας καλός άνθρωπος που βοηθούσε, και βασανιζόταν από το μέσα του», καταλήγει ο ο δικηγόρος της οικογένειας.