Το δίδυμο Νικ ΚύργιοςΣτέφανος Τσιτσιπάς δεν τα κατάφερε στο Citi Open. Οι δύο τους έκαναν τα όνειρα πολλών Ελλήνων πραγματικότητα και έπαιξαν ως ομάδα. Ωστόσο ήταν άτυχοι, καθώς αντιμετώπισαν τους κορυφαίους της παγκόσμιας κατάταξης των διπλών, Χουάν Σεμπάστιαν Καμπάλ και Ρομπέρτο Φάρα.

Παρά τον αποκλεισμό τους από τον 1ο γύρο και οι δύο φάνηκε να απολαμβάνουν στο έπακρο την εμπειρία. Πρόκειται εξάλλου για δύο αθλητές πλήρως διαφορετικής «σχολής» τένις.

Ο πάντα εκκεντρικός -και συχνά προκλητικός- Νικ Κύργιος, φρόντισε να στείλει μετά το τέλος της αναμέτρησης ένα υπέροχο μήνυμα με αποδέκτη τον πρωταθλητή μας.

Όπως φαίνεται Νικ και Στέφανος διατηρούν πολύ καλές σχέσεις, με τον πρώτο να ανεβάζει κοινό τους στιγμιότυπο στο Instagram και να γράφει:

«Μπορεί να βλέπουμε τα πράγματα διαφορετικά, αλλά απόψε ήταν μια ξεχωριστή στιγμή και ειλικρινά ήταν υπέροχα που μοιράστηκα το court μαζί σου. Είναι ωραίο που σε βλέπω να ανθίζεις στον παίκτη που έγινες και είμαστε μόνο στην αρχή. Θα είσαι σε θέση να βοηθήσεις και να εμπνεύσεις πολλούς ανθρώπους. Τα λέμε στο Σινσινάτι!».

Δείτε την ανάρτηση που έκανε ο Νικ Κύργιος στο Instagram για τον Τσιτσιπά.