Σοκαρισμένο είναι το πανελλήνιο από το θάνατο δύο καθηγητών σε τροχαίο δυστύχημα στην εθνική οδό Πατρών – Πύργου το μεσημέρι της Δευτέρας 13 Ιανουαρίου.

Μόλις ολοκλήρωσαν το μάθημα τους στο ΓΕΛ Λεχαινών οι τέσσερις καθηγητές επέστρεφαν με το όχημα τους από τα Λεχαινά στην Πάτρα όπου ήταν οι μόνιμες κατοικίες τους αλλά στο 17ο χιλιόμετρο ο Χάρος τους είχε στήσει καρτέρι.

Ο Δημήτρης Βασιλακόπουλος 50 ετών καθηγητής φυσικής ήταν οδηγός και συνοδηγός ο 57χρονος καθηγητής μαθηματικών Νίκος Ρόδης. Στο πίσω κάθισμα βρίσκονταν η φιλόλογος Γ.Χ.  και ο οικονομολόγος Μ.Χ. αμφότεροι αναπληρωτές στο ΓΕΛ Λεχαινών εδώ και ένα χρόνο.

Για άγνωστο λόγο το αυτοκίνητο βγήκε από το δρόμο, εξετράπη της πορείας του, πέρασε από την προστατευτική μπάρα, χτύπησε σε κολώνα της ΔΕΗ  και προσγειώθηκε στον παράδρομο σε ένα χωράφι κοντά σε ένα αυλάκι.

Σε αρκετά μέτρα γύρω από το διαλυμένο αυτοκίνητο ήταν διασκορπισμένα εκπαιδευτικά βιβλία. Ο θάνατος των δύο καθηγητών που κάθονταν στις δύο μπροστινές θέσεις ήταν ακαριαίος.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ethnos.gr