Συγκλονίζει η κατάθεση της μητέρας του μωρού που δέχτηκε επίθεση από ροτβάιλερ με αποτέλεσμα να καταλήξει. Το περιστατικό συνέβη στο διαμέρισμα της οικογένειας στα Γλυκά Νερά και οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας κάνουν ακόμα πιο τραγική την ιστορία.

Η μητέρα, που ήταν εκείνη που μετέφρε το κοριτσάκι της στο νοσοκομείο όπου και έγινε προσπάθεια ανάνηψης χωρίς αποτέλεσμα αφού ήταν ήδη νεκρό, συνελήφθη και οδηγήθηκε στην αστυνομία. Όπως δήλωσε στους αστυνομικούς, το ροτβάιλερ κατασπάραξε το κοριτσάκι της, χωρίς να προλάβει να αντιδράσει.

Στην κατάθεσή της η μητέρα, που βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, αναφέρει: «Ο σύζυγός μου ήταν στην εργασία του. Εγώ ήμουν στο μπάνιο και καθάριζα. Το μωρό το είχα αφήσει στο σαλόνι, ενώ το ροτβάιλερ ήταν στο μπαλκόνι. Ξαφνικά ο σκύλος αγρίεψε τόσο πόλυ, που έσκισε τη σίτα της μπαλκονόπορτας και μπήκε στο σπίτι. Άρπαξε κατευθείαν το μωρό και άρχισε να το χτυπάει σε τοίχους και έπιπλα».

Οι γονείς αλλά και η γιαγιά του βρέφους προσήχθησαν, ενώ μόνο η μητέρα συνελήφθη, κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία από αμέλεια. Η μητέρα με προφορική εντολή του εισαγγελέα έχει αφεθεί ελεύθερη.