Οι δυνάμεις επιβολής της τάξης της Γαλλίας εξαπέλυσαν πριν από λίγο μια επιχείρηση εναντίον των δύο αδελφών οι οποίοι κατηγορούνται για την επίθεση εναντίον της σατιρικής εφημερίδας Charlie Hebdo και τη δολοφονία 12 ανθρώπων, και οι οποίοι βρίσκονταν από το πρωί οχυρωμένοι σε ένα τυπογραφείο σε μια τοποθεσία βορειοανατολικά του Παρισιού, όπως δήλωσε μια πηγή προσκείμενη στην έρευνα.

Όπως μεταδίδουν τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης, οι δύο αδερφοί Κουασί είναι νεκροί. Σύμφωνα με πηγές, φέρονται να βγήκαν οπλισμένοι και πυροβολώντας από τον χώρο όπου κρατούσαν μία όμηρο. Σύμφωνα με δημοσιογράφους, η όμηρος απελευθερώθηκε.

Λίγη ώρα μετά τις 18:00 (ώρα Ελλάδας) ακούστηκαν τουλάχιστον τέσσερις εκρήξεις και άρχισε να υψώνεται καπνός από την τοποθεσία όπου είναι οχυρωμένοι οι τζιχαντιστές, μετέδωσαν δημοσιογράφοι του Γαλλικού Πρακτορείου και του πρακτορείου ειδήσεων Ρόιτερς στο σημείο.

Εν τω μεταξύ άρχισε πριν από λίγο αστυνομική επιχείρηση στο εβραϊκό σουπερμάρκετ στο ανατολικό Παρίσι, όπου βρισκόταν σε εξέλιξη κατάσταση ομηρίας, δήλωσαν πηγές προσκείμενες στις γαλλικές υπηρεσίες ασφαλείας.

Πηγή: Fortunegreece.com