Είναι στον χώρο της ελληνικής show biz πάρα πολλά χρόνια και με πάρα πολλές ιδιότητες. Η Ναταλία Γερμανού απασχολεί την επικαιρότητα συχνά πυκνά, τόσο με τις επαγγελματικές της επιλογές, όσο και με τις προσωπικές.

Οι σχέσεις της κατά καιρούς, ειδικά όσες ήταν με μικρότερους συντρόφους, έχουν γίνει θέμα σε πολλές εκπομπές και περιοδικά.

Η παρουσιάστρια μίλησε στο περιοδικό Life, της Κύπρου για την επιλογή συντρόφων της, σε σχέση με τον πατέρα της, Φρέντυ Γερμανό. «Κατά καιρούς, έψαχνα τον Φρέντυ μέσα στις σχέσεις μου αλλά, ό,τι κι αν έκανα, δεν τον έβρισκα πουθενά. Μόνο ένας ή δύο άντρες νόμιζα ότι έμοιαζαν με τον πατέρα μου -ο ένας ήταν σχετικά πρόσφατα-, αλλά δεν… Νόμιζα, απλά δεν… Από την άλλη, δεν επιδιώκω να κάνω σχέσεις με μικρότερους άντρες. Όμως, οι μοναδικοί άντρες που θα έρθουν και θα με πλησιάσουν, είναι οι κάτω των 35 ή και των 32. Δεν ξέρω γιατί οι συνομήλικοι ή οι μεγαλύτεροι άντρες από μένα δεν με πλησιάζουν. Φοβούνται; Μπορεί οι νεότεροι άντρες να έχουν περισσότερο θάρρος, θράσος ή και τα δύο μαζί; Μπορεί να έχουν άλλον τσαμπουκά και να διεκδικούν.», εξομολογήθηκε.

Δείτε επίσης: Ναταλία Γερμανού: «Αν δεν έκανα τηλεόραση ίσως να μην είχα την παραμικρή ανασφάλεια»

Η Ναταλία Γερμανού συνέχισε εξηγώντας ότι μοιάζει με τον πατέρα της στις προσωπικές της σχέσεις: «Πρόσφατα συζητούσα με μία φίλη μου αυτό το θέμα -ήταν και φίλη του πατέρα μου-, η οποία μου είπε ‘τι είναι αυτό που σε κάνει να πιστεύεις ότι δεν μοιάζεις του πατέρα σου; Κι ο Φρέντυ ήταν μονίμως με γυναίκες που τις περνούσε τουλάχιστον 20 χρόνια’. Εκεί κώλωσα. ‘Μοιάζεις πολύ του πατέρα σου και σε αυτό’, μου είπε ξανά. Απλά σε αυτήν τη γελοία κοινωνία που ζούμε, όταν ένας άντρας πηγαίνει με μία κοπέλα 20 και 25 χρόνια μικρότερή του, τον αποκαλούν ‘μάγκα’. Εάν όμως τολμήσει μία γυναίκα και κάνει κάτι αντίστοιχο, θα την πουν ‘τεκνατζού’ και ‘σαν δε ντρέπεται!’. Αυτά ακριβώς μου είπε και η φίλη μου, που γνώριζε πολύ καλά τον πατέρα μου. Προφανώς, παρατηρούσα τον πατέρα μου και είπα ‘α, τι ωραία που ζει τη ζωή του έτσι! Θα κάνω κι εγώ το ίδιο!’. Εκείνη η φίλη μου πιστεύει ότι, υποσυνείδητα, ζω τη ζωή του πατέρα μου και νομίζω ότι το πιστεύω κι εγώ πια. Ο πατέρας μου ζούσε τη ζωή του όπως γούσταρε και δεν έδινε λογαριασμό πουθενά. Αυτό κάνω κι εγώ. Απλά σε εκείνον φάνταζε ως μαγκιά ενώ, για μένα, κάποιοι θα πουν ‘ντροπή, να την κάψουμε στην πυρά!’. Μάλιστα δεν δίστασε να μου πει ότι ‘αν τα έκανες αυτά 60 χρόνια πριν, θα σε έκαιγαν ζωντανή στην Πλατεία Συντάγματος. Πάλι καλά που ζεις το 2014!’».