«Ξεκατίνιασμα» από τον Μπόρις Τζόνσον - Αποκάλεσε τρομαγμένη κότα τον Τζέρεμι Κόρμπιν

Σε συμφωνία κατέληξε ο Μπόρις Τζόνσον για το διαζύγιό του με την πρώην σύζυγό του Μαρίνα Γουίλερ (Marina Wheeler), σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το ειδησεογραφικό πρακτορείο PA Media.

Η συμφωνία ανάμεσα στα δύο μέρη δημοσιοποιήθηκε σε οικογενειακό δικαστήριο στο Λονδίνο. Οι λεπτομέρειες της συμφωνίας δεν έχουν ακόμη δημοσιοποιηθεί. Το ζευγάρι ανακοίνωσε τον χωρισμό τον Σεπτέμβριο του 2018 έπειτα από 25 χρόνια γάμου και τέσσερα παιδιά. Ο Μπόρις Τζόνσον δεν θεωρείται και ο πιο πιστός άνδρας του κόσμου!

Παλαιότερο δημοσίευμα της «The Sun» αποκάλυπτε ότι η Μαρίνα Γουίλερ ίχε δώσει κι άλλες φορές τα παπούτσια στο χέρι στον Βρετανό πολιτικό και πατέρα των τεσσάρων παιδιών της. Ο Τζόνσον είχε αποχωρήσει από την οικογενειακή εστία, λόγω των «γυναικοδουλειών» του άλλες δύο φορές.

Το 2004 για την απιστία με τη συγγραφέα Petronella Wyatt και πάλι το 2010, όταν απέκτησε παιδί με την σύμβουλο τέχνης Helen Macintyre. Η Γουίλερ τον είχε δεχθεί πίσω, παρά τις απιστίες του, αλλά πλέον ο Τζόνσον είναι «αλλού».

Αμέσως μετά τη συμφωνία για τον χωρισμό του, ξεκίνησε να κάνει δημόσιες εμφανίσεις μαζί με τη νέα σύντροφό του, πρώην επικεφαλής επικοινωνίας, Κάρι Σίμοντς (Carrie Symonds), η οποία πλέον ζει μαζί του στην Downing Street.

Διαβάστε περισσότερα και δείτε φωτογραφίες στο Ethnos.gr