Τραγική κατάληξη είχε η υπόθεση εξαφάνισης ενός 24χρονου μοντέλου από τις ΗΠΑ, που όπως δείχνουν τα μέχρι τώρα στοιχεία, βρήκε φρικτό θάνατο.

Τα ίχνη της 24χρονης αγνοούνταν εδώ και περίπου πέντε μήνες. Την εξαφάνισή της τότε είχε δηλώσει ο αδερφός της μετά από μια επίσκεψη που έκανε στο σπίτι της,λόγω των άκαρπων προσπαθειών του να την εντοπίσει στο τηλέφωνο, και το βρήκε λεηλατημένο.

Οι Αρχές εντόπισαν ένα πτώμα το οποίο εκτιμούν ότι ανήκει στην 24χρονη Esmeralda Gonzalez.

Σύμφωνα μάλιστα με την Independent, που επικαλείται πληροφορίες της αστυνομίας, το πτώμα της άτυχης κοπέλας βρέθηκε τσιμεντωμένο στην έρημο του Λας Βέγκας, ενώ οι λεπτομέρειες της δολοφονίας της είναι ανατριχιαστικές, αφού είχε σημάδια στραγγαλισμού, ενώ της είχε γίνει και ένεση με καθαριστικό πισίνας.

Οι Αρχές αναφέρεται πως έλαβαν ανώνυμες πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες ο 45χρονος γείτονάς της Cristopher Prestipino, εμπλεκόταν στην μυστηριώδη εξαφάνιση της 24χρονης. Αξίζει δε να σημειωθεί πως ο 45χρονος κατοικούσε δίπλα στη βιομηχανία ψυχαγωγίας ενηλίκων όπου και εργαζόταν η Esmeralda

Έπειτα από έρευνα που πραγματοποίησαν οι Αρχές στο σπίτι του, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η κοπέλα αιχμαλωτίστηκε και δολοφονήθηκε στο εν λόγω οίκημα. Ο Prestipino συνελήφθη την Παρασκευή και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για δολοφονία από πρόθεση και απαγωγή. Η αστυνομία συνέλαβε, επίσης, μία 31χρονη με την κατηγορία της συνέργειας.

Ωστόσο δεν έχει γίνει ακόμη επίσημη ταυτοποίηση του πτώματος, ενώ η αστυνομία δεν έχει δώσει στη δημοσιότητα την ακριβή αιτία θανάτου.

Ωστόσο, σύμφωνα με τα έγγραφα του δικαστηρίου, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή του περιοδικού Las Vegas Review, ο Prestipino στραγγάλισε την 24χρονη και της έκανε την ένεση με το καθαριστικό. Στη συνέχεια νοίκιασε ένα βανάκι και πέταξε το πτώμα της στην έρημο. Ωστόσο, φαίνεται ότι πανικοβλήθηκε, επειδή παράτησε και το νοικιασμένο βανάκι στην περιοχή.