Μόλις δύο μήνες έχουν περάσει από την ανακοίνωση του συναινετικού χωρισμού της εκρηκτικής Monica Bellucci από τον Vincent Cassel και πολλοί βιάστηκαν να την… αποκαταστήσουν. Ωστόσο, σε πρόσφατη συνέντευξή της δήλωσε πως είναι μόνη της και μάλιστα περνάει και καλά.

«Δεν είμαι με κανέναν. Δεν γνωρίζω πως βγήκε είδηση ότι είμαι μ΄ ένα τύπο από το Αζερμπαϊτζάν. Όσο για τον Κουστουρίτσα, είναι παντρεμένος με μια καταπληκτική γυναίκα. Γεγονός είναι ότι πρώτη φορά στη ζωή μου είμαι μόνη και περνάω καλά».

Δείτε επίσης: Monica Bellucci : Προκαλεί με τις καμπύλες της

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε και για τον γάμο, αλλά και το διαζύγιό της: «Ήμασταν μαζί δεκαοχτώ χρόνια και με το είδος της ζωής που κάνουν οι ηθοποιοί είναι ήδη ένα μεγάλο επίτευγμα. Την απόφαση την πήραμε από κοινού. Αγαπηθήκαμε με αληθινά αισθήματα και σεβαστήκαμε ο ένας τον άλλον. Χωρίσαμε έχοντας τα ίδια συναισθήματα».

Ακόμη, το απόλυτο σύμβολο της μεσογειακής ομορφιάς θέλοντας να απαντήσει σε όσους έκαναν λόγο για θύτες και θύματα σ’ αυτή τη σχέση, είπε στο Vanity Fair: «Λυπάμαι αν σας απογοητεύω, αλλά αν υπάρχει ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα στον γάμο μας είναι ότι ποτέ δεν προωθήσαμε την εικόνα ζευγαριού. Κάναμε ότι εμείς θεωρούσαμε σωστό. Στη σχέση μας δεν υπήρξαν θύτες και θύματα».