Η περιπέτεια υγείας της Μίνας Ορφανού

Λιποθύμησε η Μίνα Ορφανού πάνω στη σκηνή και προκάλεσε πανικό στους συνεργάτες της αλλά και στο κοινό. Ενώ οι ηθοποιοί ήταν στη σκηνή και έπαιζαν στη θεατρική παράσταση του Γιώργου Βάλαρη « Η Μαμά είπε μη…», η Μίνα Ορφανού έχασε τις αισθήσεις της και λιποθύμησε. Η αγωνία ήταν μεγάλη γιατί η ηθοποιός δεν είχε καμία επαφή για πάνω από ένα τέταρτο. Η Μίνα Ορφανού ήταν άρρωστη και εξασθενημένη από τη δουλειά και τις εξαντλητικές δίαιτες με αποτέλεσμα να έχει χαμηλό ανοσοποιητικό.

«Λιποθύμησα πάνω στην παράσταση την ώρα που έπαιζα. Δεν θυμάμαι τίποτ’ άλλο! Πριν ήμουν με πυρετό. Είχα φτάσει στο 38, και έπαιρνα αντιπυρετικά για να μπορώ να παίξω. Γενικά με εξάντλησε τόσο, που πάνω στη σκηνή, έπεσα και ντρέπομαι πάρα πολύ γι΄αυτό που έγινε. Είχα ζαλάδες, είχα πυρετό, ήπια αρκετά φάρμακα διαφορετικού τύπου και βιταμίνες. Με το να μην τρώω δυο μέρες, μάλλον έπαθα εξάντληση. Αυτό μου είπαν οι γιατροί!», είπε η Μίνα Ορφανού στην κάμερα της εκπομπής Μελέτησέ το!

Διαβάστε επίσης: Η αντίδραση της Μελέτη στο σχόλιο του Λιάγκα για το παιδί του Σεργουλόπουλου

Η ηθοποιός στεναχωρήθηκε πολύ για ότι συνέβη κυρίως για τον κόσμο που πήγε στην παράσταση και δεν την είδε τελικά. «Ζητάω συγγνώμη από τον κόσμο που ήρθε και δεν ολοκληρώθηκε η παράσταση. Να έρθουν αύριο. Χωρίς βέβαια να πληρώσουν κάτι. Ζητάω χίλια συγγνώμη και από τους συναδέλφους και από το σκηνοθέτη μου. Δεν ήταν κάτι που μπορούσα να ελέγξω. Σωριάστηκα! Χτύπησα στο κεφάλι μου με το πέσιμο, και είναι ο,τι χειρότερο να παίζεις live και να σου τύχει κάτι τέτοιο. Αισθάνθηκα πάρα πολύ άσχημα, και είμαι ταραγμένη γιατί δεν ήθελα ποτέ να εκτεθώ μπροστά σε κόσμο!», ανέφερε η ηθοποιός.

Μόνο στο People: Ποιο είναι το επόμενο επαγγελματικό βήμα του Σάκη Ρουβά;

Επειδή όμως όλα στη ζωή κάτι σε μαθαίνουν έτσι και αυτή η περιπέτεια υγείας της έδωσε ένα γερό μάθημα. Να προσέχει τον εαυτό της και να μην εξαντλείται για την εξωτερική της εμφάνισή. «Δεν κάνω δίαιτα. Απλά έχω το ανισόρροπο μυαλό μιας γυναίκας που θέλει να είναι αδύνατη. Κακό πράγμα. Όποια γυναίκα με ακούει και κάνει εξαντλητικές δίαιτες, να σταματήσει. Θα αλλάξω τροπάρι. Ήταν καθαρά δική μου αμέλεια. Σήμερα έτυχε να είμαι με κόσμο. Αν τύχει όμως να μην είναι κανένας;», δήλωσε δείχνοντας πως έχει συνειδητοποιήσει τη σοβαρότητα της κατάστασης.

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store

 Δείτε τις δηλώσεις της Μίνας Ορφανού καθώς και του Γιώργου Βάλαρη ο οποίος ήταν δίπλα της σε αυτές τις δύσκολες στιγμές