Μπορεί να προσπαθεί να περάσει την εικόνα μία προκλητικής γυναίκας αλλά η πρώην Hanna Montana μόλις έγινε 21 χρονών κι είναι ακόμα το κοριτσάκι του μπαμπά. Και ο Billy Ray Cyrus δεν την άφησε να το ξεχάσει αυτό.

Ο γενναιόδωρος country star αγόρασε στη Miley για τα γενέθλιά της  μία μηχανή Cam-Am Spyder αξίας  24.000 δολαρίων με χαραγμένα τα αρχικά της επάνω της.

Η Spyder– η οποία έχει τρεις τροχούς, έχει γίνει το νεό it-toy ανάμεσα στους διάσημους του Hollywood με τους Ryan Reynolds και Jada Pinkett Smith, γυναίκα του Will Smith, να την χρησιμοποιούν για τις καθημερινές βόλτες τους στους δρόμους του Los Angeles. Ακόμα κι ο ίδιος ο Billy Ray εντοπίστηκε να κάνει ένα test drive στο δώρο της Miley στην γειτονιά του με την μικρότερη κόρη του Noah ως συνοδηγό.

Η Cyrus «ανέβασε» επίσης μερικές φωτογραφίες στο Twitter, από την ανθοδέσμη που της έστειλαν κάποιοι φίλοι της για τα γενέθλιά της, ενώ η Kelly Osbourne δημοσίευσε μία φωτoγραφία τους με birthday hats και κρατώντας ένα cupcake να γιορτάζουν στα παρασκήνια των American Music Awards, γράφοντας ως λέζαντα:

«Δόξα τω Θεώ είναι επιτέλους νόμιμη», αναφερόμενη στον νόμο που δεν αφήνει τους νέους κάτων των 21 να καταναλώσουν αλκοόλ σε μπαρ και clubs. Εδώ έχει κάνει άλλα κι άλλα η Miley αυτό την πείραξε.

Βέβαια το αληθινό πάρτι ξεκίνησε όταν η παρέα της –ανάμεσά τους οι Osbourne, Emma Roberts, Liam Payne και Niall Horan από τους One Direction,– επισκέφτηκαν το διάσημο club του Hollywood Beacher’s Madhouse.

Διαβάστε επίσης: H καρδιά του Harry χτυπάει σε ρυθμούς Miley

Εκεί με εμφανίσεις από μία επαγγελματική ομάδα twerking (ο προκλητικός χορός της Miley από τα Video Music Awards) και Mini-Mileys και Mini-Robin Thickes να αναπαριστούν την ιστορική πλέον performance τους στα VMAs, οι καλεσμένοι είχαν σίγουρα πολλά να συζητήσουν την επόμενη ημέρα.