Η Liz Schaefer είναι η σολίστ, η οποία μετά από 8 ημέρες που αγνοείτο βρέθηκε δυστυχώς νεκρή. Η είδηση έφερε τη θλίψη σε πολύ κόσμο του καλλιτεχνικού χώρου, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις πρόκειται για αυτοχειρία.

Το συγκρότημα Melisses αποφάσισε να αποτίσει το δικό του φόρο τιμής στην σολίστ, με την οποία είχε γνωριστεί και συνεργαστεί στα Mad VMA το καλοκαίρι που μας πέρασε. Μέσα από την επίσημη σελίδα της μπάντας στο Facebook, δόθηκε ένα συγκινητικό μήνυμα για την εκλιπούσα.

«Την Liz Schaefer τη γνωρίσαμε στις πρόβες για τις συναυλίες που έκανε η Καμεράτα Ορχήστρα των Φίλων της Μουσικής/ Armonia Atenea στο Μέγαρο Μουσικής και στο Ηρώδειο . Ήταν μια υπέροχη κυρία που δεν την έβγαζες εύκολα από το μυαλό σου . Είχε μία ιδιαίτερη αύρα . Ήταν πάντα ευγενής χαμογελαστή και φαινότανε ότι ήταν πλασμένη από τα υλικά μιας σπουδαίας μουσικού. Τελευταία φορά συναντηθήκαμε επί σκηνής στα περσινά βραβεία MAD , στα οποία συμμετείχε η Καμεράτα. Είμαστε πολύ περήφανοι που τη γνωρίσαμε και παίξαμε μαζί της . Καλό σου ταξίδι στη γειτονιά των μουσικών αγγέλων Liz», έγραψαν και ανέβασαν το βίντεο με τη live εμφάνισή τους.

Δείτε το βίντεο με την κοινή τους εμφάνιση on stage στο βίντεο που ακολουθεί.