Ένα από τα χαρακτηριστικά της είναι το προχωρημένο στυλ της. Της αρέσει να πειραματίζεται με την εμφάνιση της και είναι από τις τραγουδίστριες που δεν προλαβαίνεις να βαρεθείς το look τους, αφού κάθε τόσο είναι διαφορετικό. Η Μελίνα από τους Vegas εξομολογείται ότι από μικρή είχε αυτή την ανησυχία σχετικά με την εξωτερική της εμφάνιση.

«Από μικρή μου άρεσε να πειραματίζομαι με το στυλ μου. Δεν φαντάζεσαι τι καζούρα είχα ακούσει, όταν στο σχολείο φορούσα ένα καναρινί φοσφοριζέ μπουφάν, που ήταν πολύ προχωρημένο για την εποχή του. Επίσης, από την Α΄ Γυμνασίου φορούσα τακούνια. Ήμουν η μόνη που ακόμη και στη γυμναστική φορούσα κοθόρνους. Έξαλλη γινόταν η καθηγήτρια της φυσικής αγωγής. Άσε τα μαλλιά», δήλωσε στο ΟΚ και τον Γιάννη Πουλόπουλο η τραγουδίστρια και συνέχισε:

«Στο λύκειο πήγαινα κανονικά στο κομμωτήριο και θυμάμαι μάλιστα όταν πηγαίναμε τριήμερη εκδρομή είχα κάνει έναν κότσο και πρόσεχα πώς θα κοιμηθώ για να μην το χαλάσω. Πάντως, πιστεύω ότι το στυλ δεν είναι θέμα χρημάτων. Ένα από τα αγαπημένα μου αξεσουάρ είναι μία στέκα με αυτιά γάτας, που αγόρασα μόλις δώδεκα ευρώ και έχει κάνει αίσθηση».

Διαβάστε ακόμη:

Μελίνα Μακρή: Η τραγουδίστρια των Vegas μας αποκαλύπτει τις fashion & beauty εμμονές της

Μελίνα Μακρή: Η τραγουδίστρια των Vegas μας αποκαλύπτει τις fashion & beauty εμμονές της

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store