Μετά από δώδεκα χρόνια, αποφάσισε να επιστρέψει στο θεατρικό σανίδι με την ξεκαρδιστική κωμωδία Toc Toc. Σε λιγότερο από μήνα θα βρίσκεται στο Tas σε μία σειρά εμφανίσεων που ονομάζεται Ένσκυλο εντέχνως και θα ασχολείται με το διχασμό των Ελλήνων και στην τέχνη. Η Ματθίλδη Μαγγίρα μίλησε για το διαζύγιο της.

Ένα διαζύγιο δεν είναι συνήθως εύκολη απόφαση, πώς όμως το βίωσε η ηθοποιός; «Ήταν πολύ δύσκολη και επώδυνη η απόφαση να πάρω διαζύγιο. Δεν είχα σκεφτεί ότι μπορεί να χωρίσω. Είμαι άνθρωπος της οικογένειας, πιστεύω στις αξίες και δεν μου αρέσει η παλινδρόμηση. Αλλά, αν κάτι κάνει τον κύκλο του και τελειώσει, δεν είναι καλό για κανέναν να κρατιέται από τα μαλλιά. Η ζωή προχωράει και πάμε μπροστά».

Διαβάστε ακόμη: Ματθίλδη Μαγγίρα: «Νιώθω ότι ο Πέτρος κοπιάρει τους προηγούμενους. Δεν έδωσε κάτι καινούργιο στο πρωινό»

Ο πρώην της σύζυγος ζούσε μόνιμα στην Αμερική, αυτό συνέβαλε στο να απομακρυνθούν μεταξύ τους και να οδηγηθούν τελικά στο διαζύγιο; Η Ματθίλδη Μαγγίρα απάντησε στο Thema People: «Σίγουρα και αυτό ήταν ένα πρόβλημα, αλλά δεν ξέρω αν ήταν μόνο αυτό. Η ουσιαστική απόσταση είναι το πρόβλημα –όχι η χιλιομετρική».

Δυόμισι χρόνια μετά το χωρισμό, δηλώνει ότι δεν βρίσκει λόγο να κάνει ένα δεύτερο γάμο. Αυτή τη στιγμή είναι καλά στη ζωή της και αφήνει το χρόνο να κυλήσει, γιατί δεν θέλει αν κάνει βιαστικές κινήσεις. Θεωρεί ότι για μία νέα αρχή είναι νωρίς ακόμη. «Μην ξεχνάς ότι ο καμένος φυσάει και το γιαούρτι», τόνισε.