Έχει γίνει πολύ μεγάλη συζήτηση για το αν θα συνεχίσει ο Πέτρος Κωστόπουλος και η Τζένη Μπαλατσινού στην πρωινή ζώνη. Ακούστηκαν διάφοροι διάδοχοι, χωρίς να επιβεβαιωθεί κάτι. Παρόμοια συζήτηση γίνεται και για το μέλλον των Κλεμμένων Ονείρων, το οποίο αν συνεχίσει θα έχει τρεις μεγάλες απώλειες.

Οι πρώτες σκέψεις θέλουν το αγαπημένο σήριαλ να μετακινείται από τις 9 στις 7 το απόγευμα, ώστε να δίνει δυνατό lead in στις ειδήσεις, οι οποίες έπειτα από επτά χρόνια έχασαν την πρωτιά. Για να γίνει αυτό, πρέπει πρώτα να εγκριθεί η συνέχιση της σειράς για ολόκληρη τη σεζόν, αφού μέχρι στιγμής έχει πάρει έγκριση έως τον Δεκέμβρη.

Ταυτόχρονα, υπάρχει εισήγηση στο εσωτερικό του καναλιού για την παραμονή του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού στην πρωινή ζώνη του καναλιού. Δεν συμβαίνει το ίδιο, σύμφωνα με την Real, και για το πάνελ, αφού η ίδια εισήγηση επιθυμεί την αλλαγή του. Σκοπός είναι να αποκτήσει η εκπομπή τη δική της μοναδική ταυτότητα, όπως συμβαίνει με τον τηλεοπτικό της αντίπαλο.

Διαβάστε ακόμη:

Κλεμμένα Όνειρα: Τρεις πρωταγωνιστές αποχωρούν από τη σειρά

Πέτρος Κωστόπουλος: «Αν μας έκοβαν μία ώρα εκπομπής, θα…»

Κωστόπουλος για Ζαχαράτο: «Είναι μέσα στο κόλπο να ανεβαίνει στη σκηνή γιατί δίνει μερικά νούμερα παραπάνω»

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store