Δηλώνει ερωτική κατά περίπτωση, δηλαδή αν την εμπνέει ένας άντρας. Υπήρξε μια περίοδος στη ζωή της, κατά την οποία η υπερβολή σε όλα τα επίπεδα ήταν μέρος της καθημερινότητας της.Η Μαρία Κωνσταντάκη αποκάλυψε πόσες φορές γνώρισε τον έρωτα στη ζωή της και ότι δεν διστάζει να προσεγγίσει εκείνη έναν άντρα.

«Έχω ερωτευτεί δυνατά στη ζωή μου πέντε φορές. Βέβαια έχω ενθουσιαστεί πολλές περισσότερες. Δεν το συζητώ. Γενικά με κυριεύει το αίσθημα του ενθουσιασμού. Ξεκινάω μία σχέση σαν να είναι η πρώτη μου φορά και τρώω τα μούτρα μου. Είμαι, βέβαια, πλέον περισσότερο οχυρωμένη απ’ ότι ήμουν μικρότερη. Στον έρωτα πιστεύω ότι πρέπει να ξεκινάμε χωρίς αντιστάσεις. Αν μπαίνουμε με καχυποψία σε μια σχέση, χάνουμε το παιχνίδι», δήλωσε στο ΕΓΩ η ηθοποιός.

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store

Μπορεί να δηλώνει συναισθηματική, αλλά αυτό δεν την εμποδίζει να κάνει εκείνη την πρώτη κίνηση για έναν άντρα που την ενδιαφέρει. Το έχει κάνει, όμως, αρκετές φορές ή απλά έτυχε; «Πολλές φορές προσέγγισα εγώ έναν άντρα. Επειδή αντιμετωπίζω τους άντρες αρκετά φιλικά, δεν παίρνουν το μήνυμα ότι μπορεί να με ενδιαφέρουν και ερωτικά. Οπότε φτάνω σε σημείο που πρέπει να κάνω εγώ την πρώτη κίνηση, γιατί έχουν λάβει θολά μηνύματα».

Διαβάστε ακόμη: Μαρία Κωνσταντάκη: «Για μένα είναι λάθος ως σκεπτικό να αναζητάς το άλλο σου μισό»

Αν αναρωτιέστε πώς αντιδρούν οι άντρες, η Μαρία Κωνσταντάκη έχει την απάντηση. «Δεν το πολυπιστεύουν. Νομίζω ότι έχω συναισθητικό IQ δεκαπεντάχρονου. Ο τρόπος που λειτουργώ στα πράγματα είναι λίγο άγαρμπος, άτσαλος και εφηβικός. Όταν εκθέτω το συναίσθημα μου, ο άλλος απορεί γιατί δεν είχε αντιληφθεί τίποτα στην πορεία. Δεν έχω κάνει πολλές μακροχρόνιες σχέσεις και γενικότερα δεν έχω ψηθεί σε τέτοιου είδους θέματα. Όλες μου οι φίλες είναι επίσης ανάλογου συναισθηματικού IQ και επηρεάζει η μία την άλλη».