Το καλοκαίρι, εκτός από μια πετυχημένη περιοδεία, του έφερε και έναν μεγάλο έρωτα. Η σχέση του με την Ναταλία Γερμανού τράβηξε τα φώτα της δημοσιότητας και προκάλεσε πολλά σχόλια. Παρ’ όλο που δηλώνει ότι ήταν προετοιμασμένος για όλο αυτό, σοκαρίστηκε με την έκταση που πήρε και δεν ήξερε πώς να το διαχειριστεί. Ο Μάνος Ιωάννου μιλάει ανοιχτά για τη νέα του σύντροφο και τη γνωριμία τους.

Η Ναταλία Γερμανού δήλωσε δημόσια ότι είναι ερωτευμένη. Κάτι που είχε κάνει τελευταία φορά για τη σχέση της με τον Αλέξανδρο Παρθένη που κράτησε τρία χρόνια. Ο Μάνος Ιωάννου απαντάει πώς νιώθει που έκανε αυτή τη δήλωση πολύ νωρίτερα. «Δεν θα ήταν αστείο να μην το παραδεχτεί; Όταν έχουμε εμφανιστεί κάπου μαζί δεν μπορούμε να λέμε μετά ότι είμαστε φίλοι, είναι χαζό. Αν θέλαμε να προκαλέσουμε κι’ άλλο θα λέγαμε ότι δεν συμβαίνει τίποτα μεταξύ μας. Θα ήταν γελοίο και εγώ ως άντρας να μην το παραδεχτώ. Με τιμά το γεγονός ότι η Ναταλία δήλωσε δημόσια ερωτευμένη».

Η πρώτη γνωριμία έγινε σε ένα παραλιακό μαγαζί, όπου έπαιζε μουσική η ραδιοφωνικός παραγωγός. Όταν ξαναβρέθηκαν σε ένα νυχτερινό μαγαζί της παραλιακής, ξεκίνησαν όλα. «Είναι μια γυναίκα με επίπεδο, είναι μορφωμένη, πετυχημένη και από τους πιο χαρισματικούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει. Στην ουσία όλα έγιναν σιγά – σιγά. Ανέκαθεν μου άρεσε ως γυναίκα καθώς την γνώριζα μέσα από την καριέρα της αλλά από κοντά γοητεύτηκα και με εντυπωσίασε πολύ. Όταν αρχίσαμε να μιλάμε εντυπωσιάστηκα από το χιούμορ και την εξυπνάδα της. Είναι γυναίκα με προσωπικότητα και πολύ γοητευτική, ό,τι ακριβώς θέλω. Είναι πιο όμορφη απ’ ότι πίστευα αλλά και χωρίς αυτό, αν μιλήσεις μισή ώρα μαζί της, μπορεί να σε γοητεύσει πανεύκολα με την προσωπικότητα της. Ακόμα και αν απλώς την ακούς. Πόσο μάλλον αν την έχει απέναντι σου και την κοιτάς στα μάτια».

Διαβάστε ακόμη: Μάνος Ιωάννου: «Από τα έντυπα έμαθε η μαμά μου τη σχέση μου με τη Ναταλία»

Το γεγονός ότι μπορεί να έλεγαν κάποιοι ότι ο 26χρονος ηθοποιός ήθελε μέσα από αυτή τη σχέση να κερδίσει μόνο δημοσιότητα, δεν τον πτόησε. Όταν είναι ερωτευμένος δεν τον ενδιαφέρει τίποτα, όπως δήλωσε. Όσο για τη διαφορά ηλικίας, ο Μάνος Ιωάννου απάντησε:

«Η ηλικία δεν με ενδιέφερε ποτέ. Λόγω του ότι δουλεύω από μικρός έχω ωριμάσει περισσότερο από συνομήλικους μου. Με τη Ναταλία ως σύντροφο μπορώ να ζήσω ακριβώς όπως θα θελα. Αυτό που μετράει είναι τι ψάχνει ο καθένας. Κι εγώ αυτό το βρήκα στη Ναταλία. Έτσι και αλλιώς η Ναταλία είναι πολύ νεανικό κορίτσι οπότε δεν νιώθω καμιά διαφορά ηλικίας».