Η Ευγενία Μανωλίδου μιλάει για τα παιδιά της

Καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη ήταν σήμερα η Ευγενία Μανωλίδου. Η μαέστρος πιο ήρεμη και χαλαρή, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και την κριτική, μίλησε για την οικογένειά της, την πολιτική αλλά και τα μουσικά δρώμενα.

Η Ευγενία Μανωλίδου μητέρα τριών παιδιών μοιράστηκε με την παρουσιάστρια τα άγχη της για τα παιδιά της, τα δύο εκ των οποίων βρίσκονται στην εφηβεία. Βέβαια, η μαέστρος έχει να αντιμετωπίσει δυο πολύ διαφορετικές καταστάσεις αφού ο γιος της, Αλέξανδρος, ο οποίος φέτος τελειώνει το λύκειο είναι πολύ ήρεμος, ασχολείται με τα μαθήματά του και επενδύει στις σπουδές του.

Δείτε ποιοι έδωσαν το παρών στην παράσταση Cirque du Soleil

 

«Με το 3D animation θέλει να ασχοληθεί. Μόλις τελειώσει το λύκειο θα πάει στην Αμερική για σπουδές», είπε η Ευγενία τονίζοντας πως οι δυο τους τα πάνε πολύ καλά. Το ίδιο δεν ισχύει και με την κόρη της Θεοδώρα η οποία είναι 16 ετών και πολύ όμορφη. Όπως αποκάλυψε η Ευγενία στην Ελένη, η κόρη της είναι περισσότερο αντιδραστική και θέλει να κάνει του κεφαλιού της. όταν όμως η παρουσιάστρια τη ρώτησε πώς ήταν εκείνη στη δική της εφηβεία, μάλλον έγινε αντιληπτό το DNA της Θεοδώρας. Όσο για το μικρό της οικογένειας, τον Περσέα, έχει ακόμα χρόνια για να τους… ταλαιπωρήσει.

Διαβάστε επίσης: Άδωνις Γεωργιάδης: Το πολιτικό ψέμα που αναγκάστηκε να πει και η αλήθεια που αποκάλυψε

 

Η Ευγενία Μανωλίδου μίλησε, επίσης, για τη σχέση της με τον Άδωνι Γεωργιάδη, τον πρώτο γάμο του Υπουργού καθώς και τη σχέση ανάμεσα στο ζευγάρι.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή Ελένη