Τη μνήμη του αγαπημένου μας καλλιτέχνη, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα θέλησαν να τιμήσουν το πρωί της Κυριακής 13 Οκτωβρίου οι φίλοι και οι συγγενείς του. Για τον λόγο αυτό πραγματοποίησαν την επιμνημόσυνη δέηση στον αγαπημένο του τόπο, το Πτελεό Πηλίου. Εκεί άλλωστε είναι και το μέρος που άφησε την τελευταία του πνοή.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, ήταν προγραμματισμένο σήμερα το πρωί το μνημόσυνο στην ιδιαίτερη πατρίδα του, στον ιερό ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Πτελεού. Την πρωτοβουλία είχαν στενοί του φίλοι από την περιοχή που ήθελαν με αυτόν τον τρόπο να τιμήσουν τη μνήμη του.

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου, που έτυχε να είναι και ο τελευταίος καλλιτέχνης με τον οποίο συνεργάστηκε ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας επί σκηνής μιας και ο τελευταίος πέθανε μόλις δύο ημέρες μετά την κοινή τους συναυλία στον Βόλο, θέλησε να αποτίσει φόρο τιμής στον αγαπημένο του φίλο με τον δικό του τρόπο.

Για τον λόγο αυτό δημοσίευσε μία κοινή τους φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από εμφάνισή τους και έγραψε στη λεζάντα: «Κοντεύουν κιόλας 40 μέρες κι ακόμη δεν το πιστεύουμε!».

View this post on Instagram

Κοντεύουν κιόλας 40 μέρες κι ακόμη δεν το πιστεύουμε! 🌷 #lavrentismachairitsas 📸 Shutters Up

A post shared by Nikos Portokaloglou (@nikosportokaloglou) on