Οι λάτρεις του μπάσκετ γνωρίζουν τον Lamar Odom, ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που δεν έκανε ποτέ το επόμενο βήμα. Οι εμφανίσεις στο NBA με τους Clippers και τους Lakers μπορεί να ήταν πολλές, όμως λίγες ήταν αυτές στις οποίες «έλαμψε».

Στο ευρύ κοινό ο Odom έγινε γνωστός μέσα από την επεισοδιακή σχέση του με την Khloe Kardashian. Τα πράγματα ανάμεσά τους δεν πήγαν όπως πολλοί περίμεναν, με αποκορύφωμα το γεγονός πως είχε εντοπιστεί αναίσθητος σε οίκο ανοχής.

Σήμερα ο ίδιος μιλώντας στο People αναφέρεται στις γυναίκες που πέρασαν από την ζωή του. «Ήμουν εθισμένος στο σεξ όσο μπορώ να θυμηθώ τον εαυτό μου», αναφέρει χαρακτηριστικά. Ο Odom μίλησε με αφορμή το βιβλίο που έγραψε, με τίτλο, «Darkness to Light».

Για πρώτη φορά λοιπόν δημοσιοποιεί το πρόβλημα που βίωσε και τον εθισμό του στο σεξ, γεγονός που σχεδόν του κόστισε τη ζωή.

Μέρος του βιβλίου του δημοσιεύεται αποκλειστικά στο People και ο Odom αναφέρε: «Ήμουν εθισμένος στο σεξ όσο καιρό θυμάμαι τον εαυτό μου».

Ο 39χρονος μάλιστα αποκάλυψε πως έχει κάνει σεξ με περισσότερες από 2.000 γυναίκες. «Οι strippers είναι αναρίθμητες», γράφει και συνεχίζει: «Δεν ήταν κάτι σπουδαίο όμως πάντα τις πλήρωνα».

Ο Odom χώρισε με την Khloe το 2013, τέσσερα χρόνια μετά το γάμο τους. Το γεγονός αυτό του κόστισε σημαντικά. «Ήμουν σοκαρισμένος και ντροπιασμένος. Ήθελα να επανορθώσω, όμως δεν μπορούσα. Προσπάθησα να το κρύψω, όμως ήμουν άρρωστος», αποκαλύπτει στο People.

Σε ότι αφορά τον εκπρόσωπο των Kardashian, δεν προχώρησε σε καμία δήλωση, σχετικά με όσα δημοσιεύτηκαν.