Χθες το βίντεο του έγινε viral, σήμερα όχι απλώς δεν είναι μόνος, αλλά έχει στο πλάι του εκατοντάδες χιλιάδες συμμάχους, μεταξύ των οποίων και διασημότητες που αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους.

Ο λόγος για τον 9χρονο Quaden που πάσχει από νανισμό, έχει πέσει θύμα σκληρού μπούλινγκ, ήθελε να πεθάνει γι’ αυτό που βίωνε και όταν η μητέρα του δημοσίευσε ένα σπαρακτικό βίντεο,  ολοι βρέθηκαν στο πλευρό του.

Αυτό ήταν υπεραρκετό για τον κωμικό Brad Williams, που δημιουργώντας μία σελίδα στο GoFundMe και ζητώντας από τον κόσμο να συγκεντρώσει χρήματα για να στείλει το αγόρι στη Disneyland, κατάφερε να μαζέψει το ποσο των 150.000 δολαρίων.

Ας σημειωθεί ότι και ο κωμικός πάσχει από νανισμό και όπως χαρακτηριστικά έγραψε αυτό που συνέβη στον μικρούλη, απλώς δεν είναι ανεκτό.

«Δημιουργώ αυτό το GoFundMe για να κάνω γνωστό στον Quaden ότι ο εκφοβισμός δεν θα γίνει ανεκτός και ότι είναι ένας θαυμάσιος άνθρωπος που του αξίζει η χαρά. Θέλω ο Quaden και η μητέρα του να ταξιδέψουν στην Αμερική, να τους φέρω σε ένα ωραίο ξενοδοχείο και να τους πάω στη Disneyland. Δεν το κάνω μόνο για τον Quaden, αλλά και για όποιον έχει δεχθεί bullying στη ζωή του και του είπαν πως δεν ήταν αρκετά καλός. Ας δείξουμε στον Quaden και σε άλλους ότι υπάρχει καλοσύνη στον κόσμο και πως την αξίζουν», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ας σημειωθεί ότι τα χρήματα που έχουν ηδη συγκεντρωθεί -καθώς πάνω από 7.000 εχουν μπει στη διαδικασία να βοηθήσουν- εκτός από το ταξίδι του μικρούλη και της μητέρας του, θα δοθούν σε ιδρύματα και οργανισμούς για την καταπολέμηση του μπούλινγκ και τη στήριξη θυμάτων εκφοβισμού.

Όμως, και ο Χιου Τζάκμαν αποφάσισε να βγει μπροστά και με ένα ηχηρό μήνυμα σε βίντεο να στηρίξει και τον 9χρονο, αλλά και κάθε ανθρώπινη ψυχή που υφίσταται τέτοιου είδους κακοποίηση.

«Quaden, είσαι πιο δυνατός απ’ όσο κι εσύ ο ίδιος πιστεύεις και είμαι φίλος σου. Ας είμαστε όλοι ευγενικοί με τους άλλους, γιατί το μπούλινγκ δεν είναι αποδεκτό. Η ζωή είναι αρκετά δύσκολη, οπότε ας θυμηθούμε, ότι κάθε άνθρωπος γύρω μας παλεύει με το δικό του πρόβλημα και δίνει τη δική του μάχη γι’ αυτό πρέπει να είμαστε καλοί», ακούγεται να λέει ο Χιου Τζάκμαν.

«Θέλω να πεθάνω»: Μητέρα αγοριού με νανισμό δημοσιεύει συγκλονιστικό βίντεο για να δείξει τις συνέπειες του bullying