Διασηλωμένος παραμένει στην Εντατική του Αττικού Νοσοκομείου παραμένει για τρίτη μέρα ο Κώστας Βουτσάς, μετά από λοίμωξη του αναπνευστικού.

Η κατάστασή του είναι δύσκολη, και όπως δήλωσε και η σύζυγός του Αλίκη Κατσαβού στο «Πρωινό», «δίνει μια σοβαρή μάχη, αλλά νιώθω ότι γίνονται όλα όσα πρέπει να γίνουν και θα τον έχουμε πάλι κοντά μας χαμογελαστό και δυνατό».

Νωρίτερα, μιλώντας στον Γιώργο Παπαδάκη, η κόρη του Σάντρα Βουτσά, ενημέρωσε για την κατάσταση της υγείας του και φρόντισε να ξεκαθαρίσει αναφορικά με τις ανακρίβειες που έχουν ακουστεί αυτές τις μέρες, μετά την είσοδο του δημοφιλή ηθοποιού στο νοσοκομείο.

«Είναι σε μια σταθερή κατάσταση που για την ηλικία του είναι πάρα πολύ ευχάριστο. Είναι διασωληνωμένος. Ήταν μια απόφαση που πήραν οι γιατροί για να βοηθήσουν το σύστημά του να ξεκουραστεί και να γίνει πιο γρήγορα καλά. Το δύσκολο κομμάτι αυτής της ιστορίας είναι η ηλικία… Είναι πολύ σημαντικό ότι είναι σταθερός και ότι ανταποκρίνεται σε όλες τις θεραπείες που του κάνουν», δήλωσε η κόρη του.

Και φρόντισε να ξεκαθαρίσει: «Θέλω να τονίσω ότι δεν διασωληνώθηκε επειδή έγινε κάτι ακραίο και αναγκάστηκαν να τον βάλουν σε καταστολή. Έγινε γιατί ήταν μια απόφαση των γιατρών για να τον βοηθήσουν να γίνει πιο γρήγορα καλά. Το λέω γιατί έχουν γραφτεί απίστευτα πράγματα στα sites, ότι είναι στα τελευταία του, ότι χαροπαλεύει…  Όποιος γράφει κάτι καλό είναι να ενημερώνεται κιόλας για το τι συμβαίνει».