Ο Κώστας Βουτσάς με καλοκαιρινή αμφίεση και την μόνιμα καλοκαιρινή του διάθεση, βρέθηκε καλεσμένος μαζί με το Θανάση Τσαλταμπάση στην εκπομπή ΠΕΔΕΣ. Οι δύο ηθοποιοί πρωταγωνιστούν στην παράσταση Ένα παιδί μετράει τα’ άστρα, που περιοδεύει ανά την Ελλάδα. Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για το θέατρο, τις γυναίκες αλλά και τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια.

«Δεν κάνουμε τους ρόλους, είμαστε οι ρόλοι πάνω στη σκηνή», είπε ο Κώστας Βουτσάς και συνέχισε: «Το θέατρο δεν πεθαίνει ποτέ και νομίζω εξελίσσεται».

Διάβασε επίσης: Κώστας Βουτσάς: «Είναι μαλ@@@@ όλοι όσοι κατακρίνουν τη Ζέτα. Μακάρι να είχαμε άλλες δεκαπέντε Μακρυπούλιες»

Ο ηθοποιός που διακρίνεται για τη γενναιοδωρία του δήλωσε για τους συναδέλφους του: «Οι νέοι ηθοποιοί είναι καλύτεροι από τους παλιούς. Η εποχή είναι λάθος, είναι κακιά».

Όσο για τη σχέση του με το γυναικείο φύλο; «Η γυναίκα είναι μεγάλη δύναμη. Τα μάτια της, όταν σε κοιτάζουν είναι μεγάλη υπόθεση», είπε ο Κώστας Βουτσάς δηλώνοντας ευτυχισμένος δίπλα στη νεαρή σύντροφό του, Αλίκη.

Διάβασε εδώ: Κώστας Βουτσάς: «Η κοπέλα μου είναι 35 χρονών»

Ο ερχόμενος χειμώνας θα βρει τον αεικίνητο Κώστα Βουτσά στο θέατρο Παλλάς, όπου θα ανέβει το έργο «Μερικοί το προτιμούν καυτό», με τη Ζέτα Μακρυπούλια, το Θοδωρή Αθερίδη και το Γιάννη Ζουγανέλη, σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή.