Σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, ο Κώστας Σπυρόπουλος μίλησε στο JOY για την Αλίκη Βουγιουκλάκη, αλλά και την επιτυχημένη εποχή της Λάμψης.

«Ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει όποιος κι αν είσαι. Και η Αλίκη δεν ήξερε, το έλεγε. Απλά είχε δημιουργήσει τις προϋποθέσεις, έρχεσαι πιο κοντά στην επιτυχία. Η Αλίκη έλεγε πως η επιτυχία είναι περιστέρι – κάθεται όπου θέλει» ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε όσον αφορά στη σχέση που είχε με την αξέχαστη Ελληνίδα star

«Η σχέση μου με την Αλίκη είχε το επαγγελματικό στοιχείο μέσα, έτσι ξεκίνησε. Μας ένωνε το θέατρο. Όλο ήταν ζυμωμένο με αυτό. Ο τρόπος που το διαχειρίστηκα ήταν να εμπιστευτώ το ένστικτό μου και τα συναισθήματα μου. Έπρεπε να πιστεύω αυτό που ένιωθα και να δω τι πραγματικά θέλω. Εγώ το έζησα, το ζήσαμε δηλαδή. Αλλά το ζήσαμε πραγματικά».

Ακόμα, ο Κώστας Σπυρόπουλος μίλησε και για την πενταετή παρουσία του στην Λάμψη. «Στο σίριαλ έμεινα περίπου πέντε σεζόν. Έφυγα γιατί είχε τελειώσει μέσα μου. Δεν έφυγα να πάω σε άλλο σήριαλ και το είχα πει του Νίκου Φώσκολου. Του είχα πει “δεν σε πουλάω” και δεν τον πούλησα».

Διαβάστε ακόμα:

Ο Κώστας Σπυρόπουλος μιλάει πρώτη φορά για την κόντρα του με τον Γιάννη Παπαμιχαήλ

Κώστας Σπυρόπουλος: Το πιο πολύτιμο αντικείμενο που του χάρισε η Αλίκη

Κώστας Σπυρόπουλος: «Αν υπήρχε μία γυναίκα που να με ενέπνεε θα ξαναπαντρευόμουν»

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store