Θύμα κλοπής είχε πέσει πριν από μερικούς μήνες ο Κώστας Κοκκινάκης και σήμερα έγινε γνωστό ότι βρέθηκε το αυτοκίνητό του. Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 6 Μαΐου, στο κέντρο της Αθήνας, συνελήφθησαν δύο Αλβανοί ηλικίας 30 και 37 ετών για κλοπή, απείθεια και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων και περί ναρκωτικών.

Το αυτοκίνητο στο οποίο επεναίβεναν ήταν κλεμμένο και όπως διαπιστώθηκε ανήκε στον πολίστα Κώστα Κοκκινάκη. Οι δράστες αρνήθηκαν να σταματήσουν σε σήμα αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. για έλεγχο και ανέπτυξαν ταχύτητα προσπαθώντας να διαφύγουν, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη και τελικά να ακινητοποιηθούν.

Το δελτίο τύπου της αστυνομίας σχετικά με τους δύο δράστες αναφέρει τα εξής:

Συνελήφθησαν, βραδινές ώρες της 6-5-2019 στην Αθήνα, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), δύο αλλοδαποί, ηλικίας 30 και 37 ετών για κλοπή, απείθεια και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων και περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, οι δράστες επιβαίνοντες σε Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο στην οδό Πατησίων, αρνήθηκαν να σταματήσουν σε σήμα αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ για έλεγχο, ανέπτυξαν ταχύτητα προσπαθώντας να διαφύγουν, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη και τελικά να ακινητοποιηθούν.

Στην κατοχή του3 0χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :

-πιστόλι με φυσίγγιο στη θαλάμη
-γεμιστήρα με 12 φυσίγγια
-περίστροφο με 6 φυσίγγια εντός του βυκίου
-18 φυσίγγια

Στην κατοχή του 37χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

-ποσότητα κοκαΐνης βάρους -5- γραμμαρίων
-μαχαίρι

Από την περαιτέρω έρευνα που διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του 37χρονου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση με ποινή κάθειρξης 20 ετών, για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ληστεία και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Την είδηση σχολίασε ο ίδιος ο Κώστας Κοκκινάκης με μία ανάρτηση στο Instagram γράφοντας χαρακτηριστικά: «Σε ποιον κλέφτη να πεις ότι μου το έχουν πάρει δύο φορές και βρέθηκε το αυτοκίνητο και στις δύο».