Αυτή είναι η συγκλονιστική ιστορία της μικρής Καρίνα Τσικίταβα, η οποία χάθηκε στις 29 Ιουλίου σε δάσος της Σιβηρίας και κατάφερε να επιβιώσει για 11 ημέρες χάρη στο κουταβάκι της που την κρατούσε ζεστή.

Η Καρίνα, τριών ετών, χάθηκε όταν ακολούθησε με το σκυλάκι της τον πατέρα της που έφευγε για ταξίδι, ο οποίος όμως δεν το αντιλήφθηκε. Η μητέρα του παιδιού νόμιζε πως τελικά η μικρή ταξίδευε μαζί με τον πατέρα της, ωστόσο όταν λίγες μέρες αργότερα οι δύο γονείς κατάφεραν να επικοινωνήσουν, συνειδητοποίησαν ότι το κορίτσι είχε εξαφανιστεί.

Όπως εξήγησαν αργότερα οι διασώστες, η Καρίνα τρεφόταν με μούρα, έπινε νερό από το ποτάμι και κοιμόταν σε ένα αυτοσχέδιο κρεβάτι από χόρτα, γεγονός που δυσκόλεψε ακόμη περισσότερο τον εντοπισμό της.

Πάντως, το μικρό κουτάβι της Καρίνα είναι αυτό που της έσωσε τη ζωή, αφενός επειδή την κρατούσε ζεστή για εννέα μέρες, αφετέρου λόγω του ότι τις δύο τελευταίες μέρες έφυγε από κοντά της και επέστρεψε μαζί με τους διασώστες, τους οποίους κατηύθυνε σωστά.

Σήμερα, τέσσερις μήνες μετά το περιστατικό, η  Καρίνα επανασυνδέθηκε με το αγαπημένο της σκυλάκι και, όπως λέει, περιμένει τα χριστουγεννιάτικα δώρα της από τον Άγιο Βασίλη!

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμη:

Ήρωας: Σκύλος έχασε τη ζωή του σώζοντας μια οικογένεια

Κάν’το όπως το αφεντικό σου: Ο σκύλος που κάνει Yoga

Συγκινητικό video: Σκύλος τρέχει πίσω από το ασθενοφόρο που μεταφέρει το αφεντικό του

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store